نیمسال دوم آغازی مهمتر

چزا نیمسال دوم آغازی مهمتر است؟

1.کارنامه دارید. همه‌ی دانش‌آموزان در نیم‌سال دوم کارنامه‌ی مدرسه وکارنامه‌ی جامع دی ماه را دریافت کرده‌اند. وقتی به آن نگاه می‌کنند می‌فهمند چه کرده‌اند و تصمیم می‌گیرند که چه باید بکنند.

2. آگاه‌تر شده‌اید. در نیم‌سال دوم دانش‌آموزان آگاه‌تر می‌شوند و تجربیات خوبی دارند. کارنامه‌ی آزمون‌های گذشته و نیز دفتر برنامه‌ریزی به افزایش این آگاهی کمک می‌کند.

3. ایستگاه جبرانیِ دوران نوروز را در پیش دارید. چند ماه دیگر عید نوروز فرا می‌رسد و فرصت تازه‌ای برای همه ایجاد می‌شود.

4. انگیزه‌تان بیش‌تر می‌شود. انگیزه‌ها در نیم‌سال دوم بیش‌تر می‌شود؛ زیرا می‌دانید به کنکور نزدیک‌تر می‌شوید.

ابزار مهم و ضروری در نیمسال دوم:

برای پیشبرد اهداف، داشتن ابزار کارآمد ضروری است. برای پیشرفت در نیم‌سال دوم نیز به ابزارهایی نیاز دارید که اتفاقاً این ابزارهای ساده و کاربردی در دسترس شما هستند:

• دفتر برنامه‌ریزی تکمیل شده

• صفحه‌ی 182 دفتر برنامه‌ریزی

• کلکسیون روش‌های مطالعه‌ی مهندسی شده

• منابع مطالعاتی مهندسی شده

• کارنامه‌ی نیم‌سال اول مدرسه

• کارنامه‌ی پروژه‌ای نیم‌سال اول

• کارنامه‌ی آزمون 5 بهمن

• برنامه‌ی شخصی‌سازی شده‌ی مناسب

• برنامه‌ی راهبردی آزمون‌ها

• منابع مطالعاتی فصلی (کتاب‌های جمع‌بندی و نوروز)

چک‌لیستِ بالا را بررسی کنید و ببینید که برای موفقیتِ خود از چند ابزار استفاده می‌کنید.

نیمسال دوم را با درایت آغاز کنید

آغاز نیم‌سال دوم به سراغ دفتر برنامه‌ریزی‌تان بروید و عملکرد نیم‌سال اول خود را با دقت ارزیابی کنید. نکات مثبت و منفی خود را با دقت بخوانید. از نکات منفی و اشتباهات‌تان درس بگیرید و در نیم‌سال دوم تا جایی که می‌توانید از آن‌ها فاصله بگیرید. نکات مثبت خود را در نیم‌سال دوم افزایش دهید تا موجب بالا رفتن انگیزه‌تان شود.

آینده‌ی تحصیلی خود را شفاف کنید و برنامه‌ی کلی‌تان را برای نیم‌سال دوم روی کاغذ بنویسید. بدانید که نیم‌سال دوم نسبت به نیم‌سال اول اهمیت بیش‌تری دارد. ناامیدی را از خود دور کنید و با انگیزه و اراده‌ی بیش‌تری به استقبال نیم‌سال دوم بروید. هر روز به خود بگویید: «موفقیت من بستگی به میزان تلاش من دارد».

در نیم‌سال دوم تلاش بیش‌تری کرده و زمان را مدیریت کنید و به‌راحتی زمان را از دست ندهید. دانش‌آموزی سخت‌کوش و تلاشگر است که برای رسیدن به هدف خود از هیچ تلاشی دریغ نکند و از تکرار و تمرین زیاد خسته نشود. اهمیت استفاده از وقت در نیم‌سال دوم خیلی بیش‌تر است؛ چون در نیم‌سال دوم، جبران زمان‌های ازدست‌ رفته اهمیت زیادی دارد و دانش‌آموزان باید در ایستگاه‌های جبرانی مطالبی را که نخوانده‌اند مطالعه کنند.