تدریس جذاب علوم

تدریس جذاب درس علوم در پایه اول دبستان پرسش

یکی از درس های علوم پایه اول شناخت ریشه ها ، ساقه ها و برگ های گیاهان است. در کلاس اول دبستان پرسش  شیوه ی متفاوتی برای آموزش این مبحث به کار گرفته شد.

معلم این پایه از تمامی دانش آموزان خود خواسته بود تا هر کدام یک میوه ، ریشه و یا ساقه ی خوراکی ، که در منزل داشتند را به مدرسه بیاورند . با چسباندن و ریشه ها و ساقه ها بر روی تخته حال و هوای کلاس درس تغییر کرد و فراگیری درس علوم برای دانش آموزان جذاب تر شد.

موارد آموزش داده شد در این کلاس شامل :

1. آموزش انواع ریشه های خوراکی- ساقه های خوراکی- برگ های خوراکی میوه ها ومثال هایی در خصوص آنها
  2. تقسیم بندی ریشه ها از نظر صاف و افشان
  3. تقسیم بندی برگ ها
  4. و...

در پایان کلاس با هدف تقویت حس مشارکت و کار گروهی ، تمامی دانش آموزان با کمک دبیر و پشتیبان خود سالادی لذیذ و خوش مزه برای وعده نهار خود آماده کردند، که علاوه بر شناخت و آموزشی جذاب خاطره ای خوش از این کلاس درس برای آنها ثبت شد.

تدریس جذاب علوم

شهرزاد موسوی

کار خانم زراتی در تدریس علوم بسیار جذاب بود.

نگار قنبری

عالی بود.

فاطمه فولادی

چقدر خوب که دانش آموزان کلاس اول شیوه های مختلف تدریس در دروس مختلف را یاد می گیرند و برایشان بسیار جذاب خواهد بود.