برگزاری نمایشگاه کتاب در دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران

کتاب وسیله ای است که دانش بشری به مدد آن از تباه شدن مصون می ماند و به آیندگان منتقل می شود.

کتاب محصول تجربه‏ های بشری و خلاقیت‏های ذهنی و آموخته‏ های دراز مدت انسان است. سهم کتاب در انتقال دانش‏ها، گاهی به مراتب بیشتر و فراتر از دیگر ابزار آموزشی است.

نمایشگاه کتاب در دبستان مرزداران

در پیش دبستان و دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران نمایشگاهی با هدف افزایش فرهنگ کتاب خوانی در بین دانش آموزان برگزار شد.

در این نمایشگاه، انواع کتاب های علمی، فرهنگی، هنری، مذهبی و ... ارائه شد و مورد بازدید قرار گرفت.

نمایشگاه کتاب در دبستان مرزداران

دانش آموزان کلاس های مختلف به تفکیک و به صورت کلاس محور، در طول هفته از این نمایشگاه بازدید کردند و علاوه بر کتاب های مورد علاقه شان، بازی های فکری مثل زیرک، بازی یوگا، خمیر بازی، ایکس او ، پیچ پیچی، مداد خمیری، لومپوس و ... نیز خریداری کنند.

نمایشگاه کتاب در دبستان مرزداران

این نمایشگاه تا پایان ساعت اداری امروز، سه شنبه 1397/12/14 دایر است و دانش آموزان و همکاران علاقمند به کتاب و کتابخوانی می توانند برای مراجعه و بازدید اقدام نمایند.

# سه شنبه 14 اسفند ماه هزار و سیصد و نود و هفت

فاطمه فولادی

کتاب و کتاب خوانی یار همیشگی دانش آموزان دبستان است . امیدوارم این فرهنگ در همه ی مدارس جا بیفتد. با تشکر .

امید محمدخانی

بسیار خوب وعالی

حسن ستاری

بسیار جالب بود.امیدوارم تمام دانش آموزان مجموعه مدارس سرای دانش کتاب خون باشن.

profile

فریبا اله دادی

ان شاءالله ممنون و سپاسگزارم .