بزرگداشت روز درختکاری در دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران

15 اسفند روز درختکاری

در ایران، روز 15 تا 22 اسفند ماه به عنوان “هفته منابع طبیعی” نامگذاری شده است که نخستین روز این هفته یعنی 15 اسفند “روز ‌درختکاری‌” است.

کاشت نهال در روز درختکاری

همانطور که می دانیم امروزه با صنعتی شدن جوامع بشری درختان نقش مهم تری در زندگی بشر ايفا می كنند.

علاوه بر آن به دلیل آلودگی های فراوانی که در هوای شهر تهران وجود دارد ، درخت به عنوان ریه های شهر نیز تلقی می شود.

کاشت نهال در روز درختکاری

پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم در این باره می فرماید:

«اگر شخصی درختی بکارد یا مزرعه ای را به زیر کشت ببرد و انسان ها، حیوانات یا پرندگان از آن بخورند، این کار صدقه ای از طرف آن شخص شمرده می شود».

در دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران، امروز دانش آموزان پایه اول الوند به مناسبت بزرگداشت روز درختکاری، نهالی را به همراه جناب آقای یوسفی بابای مدرسه کاشتند.

کاشت نهال در روز درختکاری

علاوه بر آن مراحل کاشت نهال و چگونگی شرایط و نکات مربوط به کاشت را در حین انجام این عمل، از زبان آموزگار خود سرکار خانم نازنین میرزاخانی، فرا گرفتند.

در ادامه مراحل کاشت نهال را به ترتیب می بینیم:

کاشت نهال در روز درختکاری

گفتنی است در این مراسم، معاونت محترم آموزشی سر کار خانم بیات و پشتیبان گرامی دانش آموزان خانم روستا نیز حضور داشتند.

به امید آنکه هیچ درختی مورد هجوم انسان های بی فرهنگ قرار نگیرد.

فاطمه فولادی

چقدر خوب‌ که دانش اموزان از سنین پایین ، کاشت نهال را یاد میگیرن ، باتشکر 🌹

حسن ستاری

آفرین بر نونهالان دبستانی واحد پرسش که با کاشت نهال، سلامت رو به زندگی ما هدیه میدن.

نرجس مقتدایی

خدا قوت مردان کوچک

حسن ستاری

آفرین بر نونهالان دبستانی واحد مرزداران که با کاشت نهال باعث سلامتی ما میشن.از همتون ممنونیم.

نگار قنبری

با توجه به آلودگی هوای شهر تهران انشالله همیشه شاهد کاشت نهال در این شهر باشیم نه تنها فقط در یک روز

profile

فریبا اله دادی

بله دقیقا متاسفانه به این موضوع اونطور که باید رسیدگی نمیشه. امیدوارم مشکلات آلودگی هوا هم به زودی برطرف بشه.