انتخاب رشته نهم گامی مهم و تاثیرگذار در آینده دانش آموزان

انتخاب رشته، نخستین تصمیم زندگی
انتخاب رشته تحصیلی نخستین تصمیم مهمی است که دانش آموزان سال نهم دوره اول متوسطه برای ادامه تحصیل و سپس راهیابی به دانشگاه می گیرند. . انتخاب رشته در دوره متوسطه مقدمه و زمینه ساز ساز انتخاب رشته اصلی هر فردی در دانشگاه است، بنابراین فردی که بخواهد در رشته دانشگاهی خاص تحصیل کند اول باید رشته تحصیلی مناسبی را در دوره متوسطه انتخاب کند تا در آینده بتواند در شغلی که علاقه مند است پس از کسب مهارت علمی و فنی مشغول به کار شود.  مشاغل امروزی آنقدر پیچیده شده اند که بدون گذراندن دوره های آموزشی و مهارتی نمی توان به شاخص های تعریف شده برای هر شغل در جامعه دست یافت، خاطرنشان کرد: امروز با دانش و مهارت است که می توان شغلی مناسب داشت. در گذشته افراد مهارت های شغلی را به صورت سنتی یاد می گرفتند به طوری که شغل هایی مانند کشاورزی، صنعت، نجاری، خیاطی، مغازه داری و... نسل به نسل انتقال می یافت اما امروز دیگر مشاغل ارثی نیستند و هر فرد بر اساس توانمندی، علاقه، استعداد، پشتکار، مهارت و انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی در سال نهم دوره اول متوسطه می تواند راه را برای رسیدن به شغل مورد نظرش در آینده هموار کند.

اهمیت انتخاب رشته پایه نهم

انتخاب رشته بعد از پایه نهم، یکی از مهم ترین مراحل تحصیلی هر دانش آموز است. اهمیت این انتخاب، از جایی بیشتر می شود که اگر منطبق بر استعدادهای دانش آموز, رشته  ی او انتخاب نشود، ممکن است باعث افت تحصیلی و عدم موفقیت نهایی در کنکور سراسری شود. همگام با هدایت تحصیلی در پایه نهم باید رشته ای انتخاب شود که مطابق با استعدادها و قابلیت های ذهنی، جسمی و روحی دانش آموز پایه نهم باشد.

همایش انتخاب رشته پایه نهم در سرای دانش فلسطین

روز پنج شنبه مورخ 16 اسفند 97 در دبیرستان سرای دانش واحد فلسطین همایشی پیرامون انتخاب رشته پایه نهم برای اولیاء و دانش آموزان پایه نهم کانون فرهنگی آموزش برگزار شد در این همایش  در ابتدا بروشورهایی که حاوی اطلاعات مهم در رابطه با انتخاب رشته بود بین دانش آموزان توزیع شد و سپس سرکار خانم حاج ابراهیمی مدیریت محترم مدرسه سخنرانی کردند سپس کلایپی از قبولی های کنکور مدرسه پخش شد و خانم ها شمس (معاونت اموزشی مدرسه) خانم دریایی (پشتیبان پایه دهم تجربی) و خانم صادقی (پشتیبان پایه دهم انسانی و ریاضی) در رابطه با اهمیت انتخاب رشته ، رشته های دانشگاهی مهم در هر رشته، طریقه شناسایی علاقه مندی دانش آموزان مباحثی را مطرح کردند، پس از طرح موضوع و بیان نکات آموزشی مهم در بحث انتخاب رشته، آقای معافی سخنران محترم برنامه در رابطه با انتخاب رشته سخنرانی کردند. پس از جمع بندی پایانی اولیاء محترم دانش اموزان نهم از مدرسه دیدن کردند و خانم مولایی معاونت انضباطی مدرسه آنها را راهنمایی کردند.

همایش انتخاب رشته پایه نهم در سرای دانش فلسطین

همایش انتخاب رشته پایه نهم در سرای دانش فلسطینهمایش انتخاب رشته پایه نهم در سرای دانش فلسطینهمایش انتخاب رشته پایه نهم در سرای دانش فلسطین

فهیمه واحدی

بسیار عالی بود. از زحماتتون متشکریم.

نرجس مقتدائی

پر واضح است که هر چه دایره اطلاعات گسترده تر شود تصیم گیری راحت تر و احتمال اشتباه کمتر است. این جلسات به دانش آموزان و اولیاء آنها دیدی روشن برای تصمیم گیری بهتر می دهد.

حسن ستاری

خبر بسیار راهگشا و مفیدی بود.ممنون