ساخت دندان مصنوعی در سرای دانش

دانش آموزان دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت در زنگ پژوهش زیست، موفق به ساخت دست دندان شدند.

دانش آموزان دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت به سرپرستی و راهنمایی دبیر پژوهش زیست خود سرکار خانم شیما جعفری زندیه موفق به ساخت دندان مصنوعی شدند.

اعضای گروه این کار عملی عبارتند از خانم ها: نرگس کیانی ، ملیکا پورعبادی، مهسا کوهستانی و ریحانه حسینی

ساخت دست دندان در سرای دانش

مراحل ساخت دندان مصنوعی را از زبان و به قلم خود اعضای گروه برایتان می آوریم:

ابتدا کارمان را با قالب گیری از یک نمونه شروع کردیم و مدل گچی را ساخته و کارمان را شروع کردیم.

ابتدا مقدار موم را گرم کردیم و روی قالب قرار دادیم تا بتوانیم دندان هایی که از جنس پلیمر هستند را بر روی آن بچینیم.

وقتی که دندان ها را چیدیم، روی دندان ها و کفه گچی را با مخلوط آب و گچ پر کردیم.

بعد از آن مدل را در آب جوش قرار دادیم تا موم ها آب شوند و سپس دو کفه گچی را از همدیگر جدا کردیم و دندان ها به کفه دیگر منتقل شدند.

در مرحله بعد ماده مونومر و آکریل که رنگ لثه است را با هم مخلوط و یک ماده با غلظت به دست آوردیم.

در این مرحله مخلوط را بر روی قسمت‌هایی که نشان‌دهنده‌ی لثه است ریختیم و کفه دیگر را روی آن گذاشتیم و پس از آن دوباره مدل را درون آب جوش قرار دادیم.

در مرحله آخر این نمونه را به لابراتور فرستادیم تا در آنجا پختش صورت بگیرد. به این ترتیب دندان مصنوعی ما آماده شد.

ساخت دندان مصنوعی در سرای دانش

با آرزوی موفقیت همه دانش آموزان ایران زمین

حسن ستاری

به همه پژوهشگران نوجوان دبیرستان دوره اول واحد رسالت تبریک و خسته نباشید میگم.

نازنین جباری

در زنگ پژوهش ذهن دانش آموزان بسیار فعال شده و سعی در کاربرد علم در زندگی دارند.