بازدید دانش آموزان دبستان مرزداران از ایستگاه آتش نشانی

دانش آموزان پایه سوم یمینی شریف و سوم شکوهی پیش دبستان و دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران

روز چهارشنبه مورخ 1397/12/15 به همراه مدیریت محترم دبستان، جناب آقای سید حسین امیرحسینی و دبیران گرامی

خانم ها رضائی و محمدی اشیانی و پشتیبانان عزیز خانم ها روشنی و طلائی از ایستگاه شماره 10 آتش نشانی بازدید کردند.

بازدید از ایستگاه آتش نشانی

این بازدید با هدف آشنا نمودن دانش آموزان با فعالیت‌های سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی و به منظور ارتقاء آگاهی دانش آموزان عزیز نسبت به امداد و نجات در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه انجام شد .

بازدید از ایستگاه آتش نشانی

در این بازدید دانش آموزان ضمن بازدید از ایستگاه آتش نشانی با وسایل و تجهیزات آتش نشانی از قبیل خودرو، کپسول و ... و همچنین وظایف آتش نشان‌ها در مواجهه با مشکلاتی از قبیل ماندن در آسانسور، گیر کردن دست یا پا در پل جوی آب و... آشنایی با وسایل اطفاء حریق و شماره آتش‌نشانی و سگ آموزش دیده برای امداد به مصدومین آشنا شدند.

دانش آموزان نیز علاقه ی زیادی به این حرفه و شغل نشان دادند و بسیار مشتاقانه و پر شور به آتش نشانان گوش میسپاردند.

بازدید از ایستگاه آتش نشانی

شایان ذکر است ایستگاه شماره 10 یا به عبارت دیگر ابستگاه شهید آذری در خیابان جلال آل احمد - روبروی شهرآرا واقع است. در ادامه نواحی تحت پوشش این ایستگاه را با هم می بینیم.

#یکشنبه نوزدهم اسفند ماه 1397

حسن ستاری

آفرین به کوچولوهای عزیز و دوست داشتنی دبستان مرزداران.به همگی شما افتخار می کنیم.

نرجس مقتدائی

بازدیدی کوتاه، جالب، هیجان انگیز و آموزنده برای دانش آموزان. با تشکر از مسئولین مدرسه سرای دانش واحد مرزداران