آموزش خلاقیت در مقطع ابتدایی سرای دانش از بهترین مدارس تهران

آموزش خلاقیت به دانش آموزان ابتدایی

خلاقیت  در آموزش خلاقیت به دانش آموزان مفهومی پیچیده و در برگیرنده ابعاد مختلف علمی، فرهنگی، سازمانی و فردی است. اگر بخواهند در جامعه ای این مفهوم توسعه یابد و به شکلی پایدار تحقق یابد باید در درجه اول شرایط علمی، فرهنگی، سازمانی و فردی آن را به وجود آورند.

اگر شرایط لازم و مناسب علمی فراهم نیاید هر نوع کوشش از نظر کیفیت و محتوا بی نتیجه خواهد ماند. همچنین اگر نتوانیم شرایط فرهنگی و سازمانی تحقق و توسعه خلاقیت را ایجاد کنیم هر چه بکوشیم و توان علمی خود را افزایش دهیم باز هم نمی توانیم به توسعه ای پایدار دست پیدا کنیم.

خلاقیت دانش آموزان دبستان

آماده سازی آموزش خلاقیت به دانش آموزان ابتدایی:

اکثر صاحب نظران بر این باورند که اولین گام درآموزش خلاقیت به دانش آموزان ابتدایی به وجود آوردن شرایط مناسب در محیط خانوادگی، آموزشی است. کارل راجرز می گوید: واضح است که خلاقیت را نمی توان با فشار به وجود آورد بلکه باید به آن اجازه داد تا ظهور کند. در مورد خلاقیت هم همین وضع صادق است.

چگونه می توانیم شرایط خارجی را مساعد بسازیم تا شرایط داخلی تسریع شود و خلاقیت پرورش یابد؟

آموزش و پرورش برای آموزش خلاقیت به دانش آموزان ابتدایی و نوآوری در معلم به ویژه در دوره آموزش ابتدایی به منزله زیربنای تعلیم و تربیت باید درک روشن و صریحی از شرایط موجود به دست بیاورد، در گام بعدی آموزش خلاقیت به دانش آموزان ابتدایی باید بکوشد بر مبنای فلسفه تعلیم و تربیت و اهداف اصولی و معیارهای علمی و معتبر تصویر روشنی از شرایط مطلوب آموزش خلاقیت به دانش آموزان ابتدایی رسم کند.

حسن ستاری

آفرین به دانش آموزان خلّاق و دوست داشتنی دبستان سعادت آباد.موفق باشید.

هاشم حیدری

جالبه

نرجس مقتدائی

رشد خلاقیت ها و استعدادهای غیر علمی و آموزشی موجب موفقیت در تمام عرصه های زندگی است. نقاشی، هنرهای دستی، موسیقی، ورزش و ... همگی می تواند دلیلی بر موفقیت شوند.

فریبا اله دادی

آموزش خلاقیت واقعا از ویژگی های برجسته ی یک مدرسه ی خوب است. امیدوارم این ویژگی بسیار با اهمیت برای استفاده در مدارس دیگر هم فرهنگ سازی شود. ممنون از خبر خوب شما خانم علی اکبر عزیز

profile

بهناز علی اکبر