برگزاری تست از شطرنج در دبستان ملک

تست مسابقات شطرنج به صورت تیمی ، با حضور دبیر ورزش، پشتیبان و دانش آموزان برگزار شد.

مسابقات شطرنج در دبستان ملک به منظور تشکیل تیم شطرنج مدرسه ، جهت مسابقات منطقه ۷، از دانش اموزان علاقمند به این رشته ورزشی تست استعداد یابی گرفته شد و‌ افراد منتخب جهت امادگی قبل از مسابقات به همراه اقای فاطمی دبیر ورزش، ساعاتی را به تمرین و‌مرور این رشته فکری و بسیار جذاب پرداختند.

قدمت این بازی به سده ی ششم میلادی در شرق هندوستان بازمی‌گردد. نوع اولیهٔ شطرنج با نام سانسکریتِ چاتورانگا در امپراتوری گوپتا ابداع شد و در زمان حکومت خسرو انوشیروان ساسانی به ایران معرفی شد.

شطرنج یک بازی دونفره است که بر روی صفحه شطرنج و با استفاده از مهره‌های شطرنج (شاه، وزیر، رخ، فیل، اسب و سرباز) انجام می‌شود.

هر یک از مهره‌های شطرنج به شکل مخصوصی حرکت می‌کنند و قادر به زدن مهره‌های حریف نیز هستند.

10 فایده شطرنج:

1- شطرنج IQ را افزایش می‌دهد

2- شطرنج از آلزایمر جلوگیری می‌کند

3- شطرنج هر دو طرف مغز را پرورش می‌دهد

4- شطرنج خلاقیت را افزایش می‌دهد

5- شطرنج حافظه را افزایش می‌دهد

6- شطرنج توانایی حل مسئله را افزایش می‌دهد

7- شطرنج توانایی خواندن را افزایش می‌دهد

تمرکز عمیق در شطرنج باعث پیشرفت نتایج بازیکنان می‌شود. اگر در حین مسابقه حتی چند ثانیه حواس فرد پرت شود می‌تواند بر نتیجه بازی تاثیر‌گذار باشد. با توجه به اینکه شطرنج نیاز زیادی به تمرکز دارد توانایی تمرکز افرادی که این ورزش را انجام می‌دهند نیز بیشتر است.

شطرنج باعث گسترش پوسته جلوی مغز می‌شود، این قسمت مربوط به برنامه‌ریزی، قضاوت و کنترل می‌شود. گسترش این قسمت از مغز باعث انجام تصمیم‌گیری‌ها بهتر در شرایط پیچیده می‌شود.

مسابقات شطرنج در دبستان ملک

برگزاری تست از  شطرنج در دبستان ملک

حسن ستاری

برای همه ورزشکارای کوچولوی دبستان ملک آرزوی موفقیت دارم.

مسعود حمزه

این بازی برای تقویت ذهن و درست فکر کردن خیلی خوب است، چقدر خوبه که دانش آموزان بتوانند از سنین کودکی این بازی را یاد بگیرند.

مسعود حمزه

نرجس مقتدائی