درست کردن روزنامه دیواری توسط دانش آموزان

روزنامه دیواری صفحه‌ای شامل مطالب خبری و گزارشی است که برای قرارگرفتن روی دیوار مکان‌های عمومی طراحی می‌شود.

روزنامه دیواری صفحه‌ای شامل مطالب خبری و گزارشی است که برای قرار گرفتن روی دیوار مکان‌های عمومی طراحی می‌شود. این فعالیت زیرشاخه مطبوعات به حساب می آید که در روحیه همکاری گروهی در کودکان و نوجوانان از اهمیت بسیار خاصی برخوردار است و قدرت فکر و آفرینش های هنری آنان را افزایش می دهد.

موضوع آن می تواند تمام موضوعات اعم از اجتماعی، هنری، اقتصادی، ورزشی و... را شامل شود. اندازه مناسب برای روزنامه دیواری مقوای 70×100 می باشد. صفحه آرایی از مهمترین ویژگی این فعالیت است و در کلیه گروه های سنی می توان به این فعالیت پرداخت. بنابراین روزنامه دیواری کاغذ مقوایی است که دانش آموزان به مناسبت های مختلف روی آن نوشته هایی قرار می دهند تا به شکل یک نشریه در آید.

این نشریه وظیفه های بزرگی بر عهده دارد که برخی از آنها عبارتند از:

1- خبررسانی و سرگرمی

2- تمرین برای کارهای گروهی و کسب مهارت

3- تمرین برای رقابت فرهنگی سالم در سطح کلاس ، در مدرسه ، منطقه و کشور

4- وظایف دیگر که معلم در کلاس درس خواهد گفت.

در دبیرستان متوسطه دوره اول سرای دانش حافظ دانش آموزان در هر پایه و هر کلاس و درس مربوط به آن به تهیه روزنامه دیواری می پردازند که در این روزنامه دیواری ها اطلاعاتی از قبیل جغرافیا، علوم، بهداشت و سلامت، تاریخ و... آورده شده است. در ادامه چند عکس از فعالیت دانش آموزان ضمیمه شده است:

درست کردن روزنامه دیواری توسط دانش آموزان

فائزه عبدی

چه قدر خوبه که هنوز توی مدرسه ها کاغذدیواری درست میشه.

حسن ستاری

بسیار جالب و متنوع بود این خبر.ممنون