همایش پایه مخصوص دانش آموزان پایه دوازدهم

انتخاب بهترین مدرسه ، کنکور موفق ، نتیجه عالی

اهمیت پایه دوازدهم

پایه دوازدهم در دوره دوم متوسطه ، به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد، حساس‌ترین مقطع زمانی برای دانش‌آموزان به حساب می‌آید. چراکه برگزاری کنکور سراسری و آزاد و رقابت شدید برای ورود به رشته‌ها و دانشگاه‌های برتر، و همچنین نهایی بودن امتحانات در دروس پایه دوازدهم اهمیت این مقطع تحصیلی را برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم دو چندان می نماید.با توجه به اینکه زمان باقی مانده تا کنکور در این پایه نفس های آخر خود را می کشد و باید به نحو احسن از آن استفاده کرد، همچنین پایه دوازدهم امتحانات نهایی دارد، پس برنامه ریزی ماهرانه تری برای این پایه باید در نظر گرفته شود.کلاس دوازدهم به دلیل اینکه سال آخر میباشد ،دشواری های خاص خود را نیز دارد. بیشتر از سالهای قبل دانش آموزان کنکوری را تحت فشار قرار میدهد،چرا که دانش آموزان میبایست علاوه بر دروس پایه دوازدهم ، دروس پایه یازدهم و پایه دهم را نیز مورد مطالعه ، مرور و تستزنی قرار دهند .که به همین دلیل بیشتر داوطلبین با کمبود زمان مواجه میشوند. بهترین سبک برای برنامه ریزی در کلاس دوازدهم این است که هفته را به دو بخش تقسیم نماییم. در روزهایی که به مدرسه میرویم به مطالعه و برنامه ریزی برای دروس دوازدهم بپردازیم و روزهایی که تعطیل هستیم برای دروس پایه برنامه ریزی کنیم.

همایش مخصوص دانش آموزان پایه دوازدهم

برای آشنایی دانش آموزان دیگر مدارس در پایه دهم و یازدهم و اولیا آن ها با امکانات و ویژگی های مخصوص دبیرستان سرای دانش فلسطین روز پنج شنبه مورخ 16 اسفند از ساعت 14:30 لغایت 16:20 همایشی برای دانش آموزان پایه دوازدهم برگزار شد. پس از پخش قرآن و سرود و خوشامدگویی به دانش آموزان کانونی و اولیا آن ها و پخش تیزری از فعالیت های پرورشی مدرسه، مدیریت مجموعه سرکار خانم حاج ابراهیمی برای حضار سخنرانی کردند و سپس فیلمی از مصاحبه با دانش آموزان قبول شده در کنکور پارسال (در رشته های ریاضی، تجربی و انسانی) پخش شد و سپس از آقایان فهام ، میوه چی و نورانی (دبیران حاذق پایه دوازدهم) دعوت شد تا برای اولیا و دانش آموزان دوازدهم در رابطه با اهمیت سال دوازدهم و تمهیدات لازم برای موفیت در کنکور صحبت کنند. سپس از پشتیبان های مجموعه سرکار خانم واحدی ، اله وردی و یاری و صالحی خواسته شد تا برای مدعوین محترم در رابطه با ویژگی های دبیرستان دخترانه غیردولتی سرای دانش فلسطین توضیح دهند . ویژگی های منحصر به فرد مدرسه شامل حضور همیشگی پشتیبان در کنار دانش آموز، زنگ کار در کلاس ، زنگ بازیابی ، زنگ مشاوره تخصصی، حضور دانش آموزان مدرسه در تمام آزمون های دو هفته یکبار کانون فرهنگی آموزش (قلم چی) ، برگزاری آزمون صبحانه ، برگزاری جلسات سه نفره ، تدوین خلاصه درس و طرح درس برای دانش آموزان می باشد  که به تفضیل برای حضار گرامی شرح داده شد و در پایان خانم سبزیان مطالب را جمع بندی مکردند سپس به منظور آشنایی بیشتر والدین دانش آموزان با امکانات مدرسه ، از آنها خواسته شد در صورت نیاز از مدرسه دیدن کنند.

همایش پایه مخصوص دانش آموزان پایه دوازدهم

حسن ستاری

خبر بسیار مهم و مفیدی برای دانش آموزان دوازدهمی بود.ممنون

نرجس مقتدائی

در حال حاضر موفقیت در کنکور برای بسیاری از اولیاء و دانش آموزان جزو اولویت های برنامه ریزی برای آینده شان است. آگاهی و شناختی که به دانش آموزان در مورد یک مدرسه خوب داده می شود می توانند به آنان را در رسیدن به هدف بالا یاری کند.