اهمیت و اهداف ورزش صبحگاهی در مدارس

اهمیت و اهداف ورزش صبحگاهی در مدارس ، ورزش صبحگاهی در شروع فعالیت آموزشی مدارس می تواند عامل مهمی در ایجاد نشاط و شادابی و تامین سلامت جسم و روح دانش‌آموزان باشد.

اهمیت و اهداف ورزش صبحگاهی در مدارس

ورزش مجموعه فعالیت های بدنی و امور جسمانی است که باعث سلامتی و نشاط می‌شود. عمده‌ترین ثمره پرداختن به ورزش دست‌یابی به سلامت جسمانی و روانی است. در تامین سلامت و تندرستی منظور کردن ورزش و فعالیت های جسمانی به عنوان یک ضرورت در برنامه‌های روزمره از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ورزش صبحگاهی در شروع فعالیت آموزشی مدارس می تواند عامل مهمی در ایجاد نشاط و شادابی و تامین سلامت جسم و روح دانش‌آموزان باشد. این برنامه با توجه به ویژگی های خاص دانش آموزان در ۳ بخش گرم‌کردن، پیاده کردن هدف و بازگشت به حالت اولیه طراحی می‌شود.

اهمیت و اهداف ورزش صبحگاهی در مدارس

انجام این برنامه در ابتدا با افزایش تدریجی ضربان قلب توام است که به آستانه تحریک برای افزایش استقامت عمومی می رسد و سرانجام به حالت اولیه بر می گردد. اجرای ورزش صبحگاهی به طور منظم و روزانه می تواند نقش بسیار مهمی در کسب آمادگی جسمانی، روانی و نشاط و شادابی دانش آموزان داشته باشد. انجام چند حرکت ساده و منظم آن هم درچند دقیقه بدن را در مقابل عوارض جسمی زیادی مصون می دارد. یک برنامه ورزشی مناسب چگونگی تناوب وتکرار تمرینات، شدت تمرینات و در نهایت مدت زمان اجرای تمرینات را در بر می گیرد:

۱-تناوب تمرینات حداقل ۵ روز درهفته
۲-شدت تمرینات به قدری که به نفس نفس بیفتد. این به آن معناست که تعداد ضربان قلب شما حداقل به ۶۰ درصد حداکثر ضربان قلبتان افزایش یابد.
۳-مدت اجرای تمرینات، حداقل تا ۱۰دقیقه باشد تا برای بدن مفید واقع شود

نرمش مداوم باعث انبساط خاطر و شادابی می شود، بیشتر افسردگی ها در کودکان در دوران ابتدایی و در نوجوانان در دوره راهنمایی و دبیرستان است. این افسردگی ها بیشتر زاییده حوادث نامطلوب زندگی است که معمولاً نیاز به دارو و درمان ندارند و اگر عوامل ایجاد کننده آن برطرف شوند خود به خود درمان می شوند . تمرینات بدنی و ورزش یکی از راه های علاج وتسکین فشارهای روانی است.

اهمیت و اهداف ورزش صبحگاهی در مدارس

از آنجا که فشارهای روانی می توانند باعث بروز خستگی شوند، تمرینات بدنی موجب بالارفتن قدرت عضلانی می شوند و خون بیشتری در آن ها جریان می یابد و از میزان خستگی و دردهای عضلانی ناشی از فشارهای روانی می کاهد، همچنین تمرینات بدنی با افزایش سطح آندروفین خون موجب بالا رفتن نشاط و شادابی در افراد می‌شوند، بنابراین دانش آموزان قابلیت های بیشتری برای فائق آمدن بر مشکلات روانی را پیدا می‌کنند دانش آموزانی که اقدام به فعالیت منظم می‌کنند هدفمند و امیدوار شده و تغییرات زیادی را دراهداف زندگی خود به وجود می‌آورند
فواید ورزش صبحگاهی بر اساس تحقیقات به عمل آمده:

• ورزش صبحگاهی به میزان زیادی در کاهش افسردگی دانش آموزان نقش دارد

• در تقویت احساسات دانش آموزان نقش به سزایی دارد

امید محمدخانی

بسیار عالی

حسن ستاری

خبر مفید و جلبی بود.برای همه دانش آموزان سرای دانشی آرزوی شادابی دارم.

مسعود حمزه

نرمش صبحگاهی باعث سلامت روح و روان است و باعث می شود یک روز خوب و پر از شادی و نشاط پیش رو داشته باشیم، ممنون بابت ارسال این خبر.

نرجس مقتدائی

هر چه از فواید ورزش گفته شود کم است... البته ورزش اصولی و مناسب هر شخص.