دوران الماسی نوروز 98

دلایل اهمیت دوران طلایی نوروز برای استفاده بهینه دانش آموزان کنکوری را در نوشتار زیر می خوانید :

دوران طلایی نوروز به دلایل زیر از مهم‌ترین و مؤثرترین دوران مطالعاتی برای دانش‌آموزان کنکوری و پایه دوازدهم می باشد :
1- آمادگی مطالعاتی شما افت نمی‌کند :
برای تفهیم این موضوع دونده‌ای را تصور کنید که خود را برای شرکت در مسابقات آماده می‌کند و به صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کند؛ اما اگر 10 روز یا بیش‌تر، تمرینات خود را رها کند، آمادگی او پایین می‌آید. حتما برای شما هم اتفاق افتاده است که در سال‌های گذشته به دلیل عدم مطالعه در دوران عید یا تابستان، پس از شروع مجدد مطالعه، احساس کرده‌اید کار دشواری در پیش دارید و در درس خواندن سست شده‌اید. البته در سال‌های گذشته به دلیل نبودن حساسیت کنکور، این موضوع اهمیت چندانی نداشته است؛ ولی در سال کنکور، لحظات، تعیین‌کننده‌اند.

دوران الماسی نوروز 98

2-فاصله‌ی خود را با رقیبانتان حفظ خواهید کرد و حتی از آن‌ها پیشی می‌گیرید:
تصور کنید در دوران عید برخی از رقیبان شما درس می‌خوانند و برخی دیگر درس نمی‌خوانند؛ در این صورت اگر شما خوب مطالعه کنید از کسانی که درس نخوانده‌اند، سبقت می‌گیرید و نیز فاصله‌ی خود را نسبت به دانش‌آموزانی که درس خوانده‌اند حفظ می‌کنید.

امید محمدخانی

بسیار خوب و عالی

نرجس مقتدائی

دوران طلایی یا الماسی؟ کدوم ارزشمندتره؟

profile

حسن ستاری

الماس ارزشمندتره...برای همه دانش آموزان مجموعه مدارس سرای دانش دورانی الماسی آرزومندم.