اردوی دانش آموزان دبستان سرای دانش واحد مرزداران به برج میلاد تهران

دانش آموزان پایه های سوم و چهارم و پنجم دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران، روز شنبه مورخ  1397/12/18  در قالب یک اردوی علمی به همراه دبیران زبان و پشتیبانان محترم به برج میلاد تهران رفتند.

هم چنین در این اردو مدیریت محترم دبستان جناب آقای سید حسین امیرحسینی نیز حضور داشتند.

بازی امروز کار فردا: کاربازیا، شهر مشاغل کودکان در برج میلاد تهران

کاربازیا، شهر مشاغل کودکان در برج میلاد تهران

دانش آموزان در این مکان می توانند طعم لذت بخش و دل چسب تجربه ی مشاغل مختلف را در قالبی که در نزدیک ترین حالت به واقعیت است را احساس کنند و از این رو حتی با سختی ها و معایب شغل مورد علاقه شان نیز رو به رو شوند.

کاربازیا، شهر مشاغل کودکان در برج میلاد تهران

دانش آموزان از پایه های مختلف در سمت های شغلی مورد علاقه شان ساعت ها به بازی و تفریح و البته یادگیری حرفه های مختلف پرداختند.

کاربازیا، شهر مشاغل کودکان در برج میلاد تهران

حرفه هایی چون تعمیرکاری ، پزشکی و جراحی، کتابداری ، آتش نشانی ، تئاتر و گویندگی ، شیرینی پزی ، قنادی، نجاری، خلبانی ، استودیو خبری، رستوران و.. تجربه های جذاب و به یادمادنی بود که دانش آموزان در قالب آنها احساس شعف و شادمانی خود را ابراز می کردند.

کاربازیا، شهر مشاغل کودکان در برج میلاد تهران

کاربازیا همه روزه پذیرای دانش آموزان و کودکان عزیز سراسر کشور است.

کافی است به برج میلاد بروید و سری به آنجا بزنید. قطعا روزی فراموش نشدنی برای فرزندتان رقم خواهید زد.

# بیستم اسفند ماه 1397

حسن ستاری

چقدر خوبن این بچه های دبستان مرزداران...چقدر باحالن.

نرجس مقتدایی

خیلیییی خوبن. عالییین😍😍😍

نرجس مقتدائی

از بهترین اردوهای علمی و تفریحی که می توان برای دانش آموزان برگزار کرد. آفرین بر همت مسئولین دبستان سرای دانش مرزداران