جشن نوروزی در پیش دبستان سرای دانش در بهترین مدرسه تهران

برپایی سفره هفت سین در پیش دبستان واحد سعادت آباد

جشن نوروزی در پیش دبستان

جشن عید نوروز یکی از جشن‌های باستانی و ملی در فرهنگ ما ایرانیان است. از این رو در پیش دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد ، خانم زهرا رضایی و خانم الناز احمدخانی به همراه پشتیبان عزیزشان خانم عاطفه نیکخواه ،این جشن و آیین باستانی آن  را به نو آموزان عزیز توضیح دادند :

10 روز آخر اسفند ماه که ، 5 روز اول( سیاه بهار ) نام گرفته وشعری هم که قدیمی ها میخوانند :

" سیاه بهار شب ببار و روز بکار "از این شعر هم مشخص می شود در این ایام شبها بارندگی فراوان بوده وروزها کشاورزان مشغول
کشت وزراعت بوده اند . 5 روز آخر هم (سرماپیرزن) نام گرفته است که در این روزها آسمان گاهی ابری گاهی آفتابی ،گاهی همراه با باد واکثر اوقات از آسمان تگرگ می بارد ؛ که قدیمی های دل پاک، براین باور بودند که گردنبند پیرزن پاره شده ومُهره‌های آن به زمین می ريزد.حیف است بچه های ما اینها را نشنوند و این قصه ها از صفحه روزگار محو شود.

جشن نوروزی در پیش دبستان

امروز نوآموزان خوبمان با تنگ ماهی که هدیه گرفتند در کنار سفره هفت سین کلاسشان نشستند و عکس یادگاری گرفتند و روز خاطره انگیز و شادی را در کنار همکلاسی هایشان در روزهای آخر سال سپری کردند .

*** نوروزتان پیشاپیش مبارک ***

حسن ستاری

منم پیشاپیش سال خوب و شادی رو برای کوچولوهای پیش دبستانی سعادت آباد آرزو می کنم.

نرجس مقتدائی

چه سفره زیبایی... چه دانش آموزان شادی. سال خوبی براتون آرزومندم