تلاش در دوران طلایی نوروز برابر موفقیت در کنکور

توصیه‌هایی برای آنکه در عید، بهتر درس بخوانید

دوران مطالعاتی نوروز در طول سال کنکور، همواره از اهمیت ویژهای برخوردار بوده است. داوطلبان بسیاری با وجود اینکه تا ابتدای فروردین، مطالعهی خوب و عمیقی نداشتند، توانسته اند با استفاده از فرصت نوروز، تغییر زیادی در نتیجه ی خود ایجاد کنند. هفته ی مطالعاتی نوروز، به چند دلیل میتواند بسیار مؤثر باشد و ایجاد تغییر نماید: در دوران مطالعاتی نوروز به دلیل حال و هوایی که وجود دارد، برخی از دانش آموزان درس نمی خوانند و یا کم درس میخوانند. درواقع با وجود تمام توصیه هایی که برای مطالعه در نوروز صورت میگیرد، بسیاری از داوطلبان به دلیل شرایط و فضای منزل و یا بی حوصلگی نمیتوانند خوب درس بخوانند و این سبب می شود ، که اگر شما بتوانید خوب درس بخوانید... آن وقت از رقیبان و همتایان خود فاصله خواهید گرفت یا دست کم به آنان نزدیک خواهید شد. این زمان، فرصت بسیار خوبی برای جبران تمام آن چیزی است که در گذشته دوست داشتید داشته باشید. اگر شما بتوانید هر روز، 10 تا 12ساعت مطالعه کنید، یعنی درمجموع دوران مطالعاتی نوروز، چیزی در حدود 140ساعت مطالعه دارید که این عدد میتواند معادل 4هفته ی 35ساعته ی مطالعه باشد. درواقع اگر داوطلبی از تمام فرصتهای موجود در عید نوروز استفاده کند، معادل یک ماه میتواند مطالعه داشته باشد که بسیار عالی و بی نظیر است.

اهمیت مطالعه در دوران طلایی نوروز برای داوطلبان کنکوری

به طور حتم می دانید که مهمترین و مؤثرترین فرصت مطالعهی یک داوطلب، در ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد است و اگر داوطلبی در این 3ماه پایانی، به درستی از فرصت ها استفاده کند، به طور قطع نتیجه ی عالی خواهد گرفت. داوطلبان بسیار زیادی در سالهای گذشته با استفاده از 3ماه پایانی، توانسته اند نتیجه ی فوق العاده ای بگیرند. دلیل این موضوع هم اهمیت لحظات پایانی مسابقه میباشد. همیشه لحظات پایانی مسابقه، از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است. اگر داوطلبی در دوران مطالعاتی نوروز (که شروع این دوره ی حساس است) خوب و عالی درس بخواند، این عادت در او ایجاد می شود که تا انتهای خرداد هم عالی مطالعه کند اما اگر در دوران نوروز، این عادت در او ایجاد نشود، کار دشواری را پیش رو خواهد داشت. پس درواقع دوران مطالعاتی نوروز، اوج یک دوران حساس و بسیار مهم است که علاوه بر اهمیت بسیاری که دارد، تأثیر زیادی بر دوران جمع بندی خواهد داشت. بهتر است در نوروز، چه درس‌هایی را بخوانیم؟ اهمیت درس‌های پایه: به طور حتم میدانید این که چه مباحثی را مطالعه کنیم، کاملا مربوط به وضعیت فعلی ما و هدفی است که میخواهیم به آن دست پیدا کنیم و شاید درست نباشد که نسخه ی واحدی برای همه ی دانش آموزان پیچیده شود اما بررسی ها نشان می دهد که درسهای پایه (سالهای دهم ویازدهم) از 3نظر اهمیت بسیار زیادی دارند:

اهمیت مطالعه در دوران طلایی نوروز برای داوطلبان کنکوری

1 -بیش از 60درصد سؤالات کنکور، از درس‌های پایه است: اگر داوطلبی، درسهای پایه را به خوبی مطالعه کند و به تسلط برسد، میتواند به بیش از 60درصد سوالات پاسخ دهد. جدول زیر، به بررسی تعداد سؤال مطرح شده در کنکور سراسری سالهای گذشته از درسهای پایه می پردازد و نشان میدهد که درسهای پایه، بیش از آنچه ما فکر می کنیم، مهم هستند.

2 -بیش از 75درصد حجم مباحث کنکور، ازدرس‌های پایه است: یکی از بزرگترین مشکلات داوطلبان کنکور، حجم بسیار زیاد مباحث است که باید مطالعه شود اما جالب اینجاست که بیشترین حجم، مربوط به درسهای پایه می باشد.

3 -تسلط روی درس‌های پایه‌، سبب تسریع یادگیری دردرس‌های دوازدهم است: به دلیل هم مبحث بودن بسیاری از فصلها در درسهای پایه و دوازدهم ، اگر داوطلبی درسهای پایه را خوب و عمیق یاد بگیرد، می تواند درس های دوازدهم را هم خوب بخواند اما اگر 70 از نظر تقویم زمانی، به فرصتهای باقیمانده نگاه کنید، خواهید دید که بهترین درس ها برای مطالعه در نوروز، درسهای پایه هستند.

برنامه اردوی نوروزی مدرسه سرای دانش فلسطین

دبیرستان سرای دانش فلسطین برای دانش آموزان دوازدهم و یازدهم هر ساله اردوی مطالعاتی نوروز برگزار می کند. امسال نیز همچون سالهای گذشته در نظر دارد این اردوی مطالعاتی نوروز را به همت دانش آموزان و همکاری اولیاء آنها برگزار کند. امید است با مطالعه دانش آموزان در این دوران طلایی بتوانند در امتحانات پیش رو بعد از تعطیلات نوروز سربلند بیرون آیند.

حسن ستاری

به امید موفقیت تمام دانش آموزان کنکوری مجموعه مدارس سرای دانش.

مهنوش صالحی

دانش‌آموزان با آزمون گرفتن از خود، برنامه مطالعاتی خود را شروع میکنند. میتوانند با کارنامه بازیابی که از صفحه شخصی قابل دریافت است، شروع کنند و یا با سوال‌های سراسری کتاب کمکی. مهم این است که پس از هر آزمون وضعیت خود را بررسی کند.

فاطمه قربانی

امیدوارم بتونم طبق این مقاله مشاوره ای من هم مثل دانش آموزان سرای دانش خوب درس بخونم.

فائزه عبدی

امیدوارم دانش آموزان نوروزی سرشار از شادی و علم آموزی و موفقیت داشته باشد

نرجس مقتدائی

کنکوری ها قدر نوروز را بدونید...