اردوی برون شهری به مشهد مقدس

جهت اعتلا و رشد آموزشی و معنوی دانش آموزان و نیز ایجاد تنوع و روحیه بخشی؛ اردوی زیارتی و سیاحتی از تاریخ 97/12/17 لغایت 97/12/21 به شهر مشهد مقدس برگزار شد. این اردو برای دانش آموزان دوره اول حافظ در نظر گرفته شده بود.

علاوه بر جنبه معنوی، برگزاری این اردو باعث شد که دوستی و پیوند دانش آموزان بیشتر شود و در کنار اولیای مدرسه توانستند با مبانی آموزشی و ارتباطی بین (اولیای مدرسه ـ دانش آموز) آشنا شوند؛ تا در ادامه سال بتوانند با جدیّت و انگیزش بیشتری پیگیر درس و آموزش بشوند.

35 نفر از دانش آموزان متوسطه دوره اول در این اردو شرکت کرده اند که تعداد آنها به تفکیک پایه عبارتند از:

پایه هفتم: 11 نفر ـ پایه هشتم: 13 نفر ـ پایه نهم: 11 نفر

کسانی که در این اردو به عنوان مربی حضور داشتند:

1- آقای سیداحمد هاشمی؛ مدیریت دبیرستان

2- آقای محمدرضا روشن ضمیر؛ معاون آموزشی

3- آقای علی مرادی؛ معاون انضباطی

4- آقای رضا نام آور پشتیبان پایه هشتم و آقای محمد قیصریان پشتیبان پایه نهم

5- آقای یوسف باقری؛ دبیر ریاضی

در ادامه چند عکس از این اردو ضمیمه شده است:

اردوی برون شهری به مشهد مقدس

حسن ستاری

ان شاء الله اردوی خوبی بوده باشه و به همه دانش آموزای دوست داشتنی واحد حافظ خوش گذشته باشه. راستی زیارتتونم قبول