اردوی دانش آموزی به "حیات وحش پارک پردیسان"

اردوی علمی تفریحی دانش آموزان دبستان سرای دانش واحد مرزداران

موزه تنوع زیستی تهران به منظور نمایشگاه تخصصی گونه های گیاهی و جانوری جهان و همچنین نمایش گونه های جانوری کمیاب در ایران نظیر هوبره، سیاه خروس، گور ایرانی، یوزپلنگ و میش مرغ طراحی شده است.

اردوی دانش آموزی به

این موزه در پارک طبیعت پردیسان، در فضایی با مساحت داخلی ۱۸۰۰ متر مربع در شمال غربی شهران و ضلع جنوبی اتوبان همت واقع شده است.

موزه با تأکید براهمیت و ارزش تنوع زیستی و در راستای وظایف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست ایجاد شده است و هدف مدیریت موزه همواره این است که با استفاده از کادر کارشناسان خود نقش مؤثری در تحقیقات، اطلاع رسانی و آموزش برای گروه های مختلف سنی و علاقه مندان به محیط زیست ایفا نماید.

اردوی دانش آموزی به

دانش آموزان پایه های پیش دبستان و اول و دوم دبستان سرای دانش واحد مرزداران در روز یکشنبه مورخ 1397/12/19 به اتفاق دبیران زبان و پشتیبانان محترمشان و به همراه مدیریت محترم دبستان، جناب آقای امیرحسینی از این حیات وحش جذاب دیدن کردند.

اردوی دانش آموزی به

در این بازدید علمی، دانش آموزان و نوآموزان با فضای زندگی و شرایط مورد نیاز آب و هوایی برای حیات گونه های مختلف جانداران وحشی و اهلی و انواع آبزیان و حشرات آشنا شدند و اطلاعات کسب کردند.

و حتی با دیدن تاکسی درمی گونه های منقرض شده مثل دایناسور ها  و .... فضای هیجان انگیزی تجربه کردند.

اردوی دانش آموزی به

آدرس ﻣﻮزه ﺗﻨﻮع زﯾﺴﺘﯽ پردیسان : تهران، بزرگراه همت غرب به شرق بعد از پل یادگار امام، لاین کند رو، داخل پارک پردیسان

حسن ستاری

اردو رفتن با بچه های شیطون دبستانی حال و هوای خاصی داره. ان شاء الله خوش گذشته باشه به همه شیطونای واحد مرزداران.