نمایش عروسکی در دبستان پرسش بهترین مدرسه تهران

تهیه گزارش نوروز توسط عروسکی های دستکشی در پایه دوم دبستان پرسش

در درس نوروز کتاب فارسی پایه دوم،  دانش آموزان گزارشی جالب و دیدنی در مورد عید نوروز با استفاده از مطالبی که در این درس آموخته بودند با کمک دبیر خود تهیه کردند.

در این گزارش عروسکی آنها با تغییر صدا و بازی عروسکی جملات خود را در مورد مراسم قبل از نوروز و کارهایی که در روزهای عید انجام می‌دهند، پشت کادر جعبه ی تلویزیونی که تهیه کرده بودند را با بیانی زیبا و بچگانه ، اجرا کردند.

هدف از این کار آشنایی دانش‌آموزان با سنت‌های دیرین ایرانی و پیدا کردن مهارت های سخن وری و انتقال و اشاعه ی فرهنگ اصیل ایرانی بود.

هیجان و اشتیاق آنها برای شرکت در این بازی و انتقال آموخته هایشان خاطره ای شیرین برایشان ایجاد کرد و باعث ماندگاری مفهوم و محتوای درس در ذهن آنها شد .

نمایش عروسکی

حسن ستاری

گزارشگران نوروز دبستان پرسش نوروزی شاد برای همتون آرزومندم.

فاطمه فولادی

چقدر خوبه که بچه ها درس را با اجرای نمایش یاد می گیرند. با آرزوی موفقیت برای تمامی کوچولوها ...

نرجس مقتدائی

دنیایتان همیشه زیبا و عروسکی. موفق باشید