اردوی مطالعاتی نوروز 98 سرای دانش فلسطین بهترین مدرسه تهران

مطالعه در دوران طلایی نوروز رمز موفقیت دانش آموزان

اردوی مطالعاتی نوروز 98 سرای دانش فلسطین

امسال اردو نوروزی از تاریخ 2 الی 12 فروردین 98 برای دانش آموزان دوازدهم و برای دانش آموزان یازدهم از تاریخ 5 الی 10 فروردین ماه 98 از صبح تا عصر با نظارت آقای قلم چی بر برنامه ریزی در دبیرستان برگزار می شود و تمامی دانش آموزان و اولیاء برای برگزاری اردو مطالعاتی مدرسه بیشترین همکاری رو کردند.

هر ساله در اسفند ماه کادر اجرایی ، پشتیبان ها تلاش می کنند تا بهترین پیش نویس را برای برنامه مطالعاتی نوروز و بهترین برنامه برای منو زنگ صبحانه و عصرانه که زمان استراحت فکری دانش آموزان است، ارائه دهند. برای نوشتن پیش نویس برنامه مطالعاتی نوروز (تابلو نوروز) سعی بر این است که حدالامکان بیشترین تطابق را با برنامه آزمون های قلم چی روز جمعه و امتحان میانترم و پایان ترم داشته باشد. در تمام ایام نوروز پشتیبانها در کنار دانش آموزان حضور دارند و برنامه مطالعاتی آن ها را چک می کنند و آزمون عصرانه و صبحانه برای آن ها برگزار می کنند و آزمون جمعه فروردین ماه را در کنار دانش آموزان تحلیل می کنند و به دانش آموزان کمک می کنند نقاط قوت و ضعف خود را پیدا کنند و در جهت رفع نقاط ضعف خود برآیند.

همانطور که در مقالات گذشته هم عنوان شد این دوران بهترین دوران برای جمع بندی دروس پایه برای دانش آموزان پایه دوازدهم است و داوطلبان کنکوری می توانند دروس پایه و دوازدهم خود را در این دوران مطالعه و جمع بندی و مرور کنند و در کنار تست زدن از کتاب نوروز برای دروس اختصاصی و کتاب زرد عمومی برای دروس عمومی، نکات تست های دشوار را فرا گرفته و از آن ها نت برداری و خلاصه برداری کنند، بنابراین با رسیدن به اهداف مطالعاتی تعیین شده ، مطالب به صورت درست و طبقه بندی شده طبق برنامه پیشنهادی در ذهن دانش آموز جای میگیرد، اعتماد به نفسش تقویت شده و برای ادامه راه تا روز آزمون انگیزه دوچندان می گیرد.

در ادامه عکس هایی از اردوی مطالعاتی نوروز سال گذشته را می توانید مشاهده کنید.

اردوی نوروزی مطالعاتی سرای دانش فلسطین

حسن ستاری

کنکوری های مجموعه مدارس سرای دانش...دوران الماسی نوروز رو از دست ندید.لحظه به لحظه ش رو غنیمت بدونید. به امید درخشش همه شما در کنکور 98

فاطمه فولادی