طلایه داران سرای دانش سیدخندان بهترین مدرسه تهران

مراسم معرفی برترین های دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان روز گذشته با حضور عکاس و گرفتن عکس های یادگاری برگزار شد.

روز سه شنبه 21 اسفند برترین های دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان معرفی شدند.

برترین های این واحد در دسته های مختلف از جمله : دانش آموزان بدون غیبت و تأخیر، رتبه های کلاسی، دانش آموزان با پیشرفت درسی و معدل، دانش آموزان با معدل بالای 19، دانش آموزان با پیشرفت و رشد ترازی در آزمون های کانون، دانش آموزانی که در پر کردن آموزه های کانونی از جمله دفتر برنامه ریزی، کتاب خودآموزی و دفتر بازیابی آموخته ها فعالیت بیشتری داشته اند.

دانش آموزان با پیشرفت و رشد ترازی

طلایه داران نظم و انضباط

افتخار آفرینان و ممتازان کلاسی

دانش آموزان فعال آموزه های کانونی

دانش آموزان پیشرفت درسی

برترین های سرای دانش سیدخندان

در جمع این دانش آموزان برتر، دانش آموز آرش حامد به عنوان قهرمان پیشرفت این واحد آموزشی معرفی شد.

برترین های سرای دانش سیدخندان

در پایان این مراسم، با حضور عکاس مجموعه مدارس سرای دانش در این واحد از دانش آموزان عکس های دسته جمعی گرفته شد.

نرجس مقتدائی

به به. یک جشن پیشرفت درسی متفاوت در واحد سیدخندان. آفرین به دانش آموزان و همت همکاران مدرسه.

بهنام شریعتی

با سلام امیدوارم با توجه به انگیزه و شادابی حاکم در دبیرستان روند پیشرفت دانش آموزان ادامه پیدا کنه...

بهناز علی اکبر

همیشه موفق و پیروز باشند

حسن ستاری

به همگی دانش آموزان مدرسه مون میبالم و بهشون افتخار می کنم و برای همشون آرزوی موفقیت دارم.