گرفتن تولد توسط دانش آموزان برای پشتیبان خود

تولد پشتیبان پایه دوازدهم آقای ایمان دریابک در دبیرستان متوسطه دوره دوم سرای دانش واحد سعادت آباد

دیروز تولد پشتیبان عزیزمان جناب آقای ایمان دریابک بود که دانش آموزان و کادر مدرسه تولد این پشتیبان عزیز را جشن گرفتند.

این پشتیبان عزیز و زحمت کش پشتیبان پایه دوازدهم است ، ایشون سه سال پشتیبان این دانش آموزان بوده اند که از پایه دهم تا دوازدهم پیگیری وضعیت درسی این دانش آموزان به عهده ایشون بوده ،با نگاه کردن به عکس ها میتوان تشخیص داد که دانش آموزان چه میزان به پشتیبان خود علاقه و ارادت دارند .

گرفتن تولد توسط دانش آموزان برای پشتیبان خود

پشتیبان با پیگیری های خود در زمینه درسی و اخلاقی، دانش آموزان را مثل برادر بزرگتر راهنمایی و به سمت موفقیت هدایت می کند . روزانه پشتیبان با دانش آموز و خانواده های آنها صحبت و پیگیر مسائل دانش آموزان می باشد تا موانع و مشکلات پیش روی آنها را رفع و مسیر امنی جهت رسیدن به نتیجه مطلوب فراهم سازد.

پشتیبان ها افرادی هستند که در کلاس درس مثل یک دانش آموز شرکت کرده و چون دانش آموزی پرتلاش باعث افزایش بازده وراندمان کلاس درس ، دانش آموز و دبیر می شوند و در زنگ های کاردرکلاس چون دبیری با تجریه به تدریس می پردازند و مشکلات دانش آموزان را رفع می کند.

((پشتیبان چون دوست و رفیقی برای دانش آموزان است که تا انتهای مسیر با دانش آموز پیش میرود.))

میلاد طبیب

مبارک باشه

نرجس مقتدائی

آفرین به دانش آموزان قدرشناس پایه چهارم دبیرستان سعادت آباد.

مجتبی عبدالملکی

تبریک و خسته نباشید به آقای دریابک عزیز

حسن ستاری

بسیار جالب بود.آفرین به دانش آموزان فهیم و قدردان واحد سعادت آباد.