اردوی دانش آموزی به "هیومن پارک تهران"

بازدید دانش آموزان پایه ششمی دبستان مرزداران از هیومن پارک تهران

هيومن پارک تهران

پارک موضوعی هیومن پارک به عنوان یکی از جدیدترین وپیشرفته ترین پارک موضوعی ایران که درتعداد محدودی از کشورهای پیشرفته دنیا همچون کشور توسعه یافته ای چون هلند اجرا شده است.

اردوی دانش آموزی به

این پارک به عنوان ،بزرگترین و کاملترین پارک بدن انسان درآسیا افتتاح شده است. بازدید کنندگان می توانند با ورود به بدن انسان در اندازه وابعادبسیار بزرگ علاوه بر شناخت بدن خودوشگفتی های آن اوقات هیجان انگیزی را در کنار خانواده سپری کند.

اردوی دانش آموزی به

دانش آموزان پایه ششم دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران، روز دوشنبه مورخ 1397/12/20 در قالب یک اردوی علمی تفریحی از ساعت 10:30 الی 13:30 از این پارک شگفت انگیز دیدن کردند.

در این اردوی علمی، علاوه بر مدیریت محترم دبستان، جناب آقای سیدحسین امیرحسینی، دبیران زبان انگلیسی و پشتیبانان محترم خانم ها پورمشتاق و هاشمی و دبیر هدیه های آسمانی سرکار خانم سیفی نیا نیز حضور داشتند.

اردوی دانش آموزی به

عکس های یادگاری با چاپ فوری نیز از دیگر محاسن جالب و جذاب این پارک بزرگ بود.

چرا که بلافاصله پس از ورود به درب ورودی پارک، اجازه ی عکس برداری و فیلم برداری با تلفن همراه داده نمی شود. و فقط قبل از ورود به محوطه ی اصلی می توان عکس برداری کرد.

#چهارشنبه ، بیست و دوم اسفند ماه 1397

نرجس مقتدائی

چه پارک های جالبی توی شهر هستن که ما ازش بی خبریم. ممنون از این خبر خوب

حسن ستاری

چقدر باحال و جذاب...دبستانی های واحد مرزداران امیدوارم همیشه شاد باشید.

profile

فریبا اله دادی