آموزش مهارت های زندگی در دبستان سرای دانش الغدیر بهترین مدرسه تهران

آموزش مهارت روابط بین فردی به کمک بازی

امروز در دبستان الغدیر روانشناس مسئول آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان با طراحی یک بازی جدید این مهارت دشوار را برای دانش آموزان به راحتی مرور کرد.
دانش آموزان در این بازی هنگامی که به خانه های مشخص شده در زمین بازی می‌رسیدند میبایست با همکاری هم به سوال مربوطه پاسخ میدادند و آن کارت را دریافت می‌کردند. در پایان بازی گروهی که موفق شدند ۳کارت متفاوت دریافت کنند برنده میشدند.
کارت های سوالات مربوط به مهارت کارگروهی، جرات‌مندی و دوستی و دوست یابی بود که از قبل در کلاس مهارت ها تدریس شده و در این بازی دانش آموزان میبایست آنها را از ذهنشان فراخوانی می کردند.

رفتار دانش آموزان با یکدیگر و مدیریت رفتارشان نیز در جریان بازی بازخورد داده میشد تا بتوانند به صورت عملی رفتار مناسب را نیز تمرین کنند.

عکس هایی از این فعالیت را مشاهده می کنید :

مهارت های زندگی

نرجس مقتدائی

آموزش مهارت های زندگی از همان سال های دبستان از بهترین شیوه های آموزش رفتار اجتماعی و موفقیت در زندگی فردی دانش آموزان است. آفرین به این برنامه های خوب. خدا قوت

فریبا اله دادی

بسیار روش جالبی بود چرا که در کنار بازی فکری، ذهن دانش آموز نیز فعال است و با مباحث درسی ارتباط برقرار می کند.

حسن ستاری

خبر متنوع و جالبی بود.دبستانیا خیلی باحالن و به آدم انرژی مثبت میدن.ممنون