استقبال از بهار در سرای دانش بهترین مدرسه منطقه4

با فرا رسیدن آخرین روزهای اسفند ماه جشن استقبال از بهار و نوروز در دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت برگزار شد.

دانش آموزان فعال و همکاران همیشه همراه دبیرستان دوره اول رسالت جشنی را به مناسبت نوروز 98 در سالن اجتماعات مدرسه برگزار نمودند.

استقبال از بهار در سرای دانش بهترین مدرسه منطقه4

این مراسم که در واقع از چند روز قبل و با شور هیجان برگزاری جشنواره تخم مرغ رنگی و ست های هفت سین شروع شده بود در روز چهارشنبه و در ساعت 13:15 با پخش قرآن و سرود ملی ایران رسماً شروع شد.

از جمله برنامه های اصلی که در جشن استقبال از بهار به آن پرداخته شد می توان به کلیپ های شاد کلاسی، مسابقه پانتومیم، انتخاب بهترین تخم مرغ رنگی، اجرای موسیقی توسط دانش آموزان و اهدا یادبود به برگزیدگان مسابقه پانتومیم و تخم مرغ رنگی اشاره کرد. همچنین در این روز به صورت کلاسی سفره های هفت سین نیز در ورودی هر کلاس توسط دانش آموزان خوش ذوق مدرسه چیده شد.

نرجس مقتدائی

با تشکر از همه عزیزانی که در برپایی این جشن کوچک همراهمان بودند و باعث گرمی و نشاط جشنمان شدند. پیشاپیش عیدتان مبارک.

فاطمه فولادی

پیشاپیش عید بر شما مبارک. با آرزوی موفقیت بیشتر همه ی دانش آموزان سرای دانش .

مسعود حمزه

پیشاپیش سال نو مبارک، امیدوارم سالی همراه با سلامتی و موفقیت در پیش داشته باشید.

زهره شیخ الاسلامی

دست همه دوستان درد نکنه.خیلی عالیه.پیشاپیش سال نوهمگی مبارک.

مطهره طوریان

دانش آموزانمون سال ۹۷ رو با موفقیت و پیشرفت به اتمام می رسونن امیدوارم سال جدید رو هم در کنار خانواده های عزیزشون با سلامتی, پرانرژی و باانگیزه آغاز کنن. از خانم مقتدایی عزیز به خاطر تهیه اخبار خوب از مدرسه تشکر می کنم.

شهرزاد ميثمي آزاد

پيشاپيش سال نو همه همكارا مبارك سال خوبي براي همه آرزو دارم🌹

منیره پریوری

پیشاپیش سال نو رو به همه عزیزان تبریک عرض می کنم امیدوارمسال بسیار خوبی رو شروع کنید.

شیرین غفوری

پیشاپیش سال نو را به همه همکارانم تبریک عرض میکنم. روز بسیار شاد و هیجان انگیزی را کنار هم سپری کردیم. با خسته نباشید و تشکر ویژه از خانم موسوی دبیر خلاق هنر مدرسه.

ملیحه زادمهر

یک جشن نوروز به یاد موندنی رو با دانش آموزان هنرمند و خوش ذوقمون برگزار کردیم. امیدوارم سال 98 برای همه همکاران زحمتکش و دانش آموزان خلاقمون سالی سرشار از شادی و موفقیت باشه ...

راضیه سادات موسوی

جشن بسیار عالی بود ...ممنون از همکاران عزیز بخاطر برگزاری این جشن خوب و پرشور🌹🌹🌹🌹🌹🌹