اهداء جوایز به پسران دبستانی واحد ملک از طرف دبیر محترم ورزش، آقای فاطمی

اهداء جوایز به پسران شطرنج باز ملک با حضور معاونت انضباطی و دبیر ورزش جناب آقای باقدم و جناب آقای فاطمی.

اسامی برگزیدگان

نفر اول: فریمان شیدرنگ

نفر دوم: سینا حمزه لوئیان

نفر سوم: طاها میرجعفری و فرهنگ دشتکیان

اهداء جوایز به برندگان شطرنج

فواید بازی شطرنج برای دانش آموزان:

1- مسئولیت پذیر می شود: اگر می‌خواهید دانش آموزان  مسئولیت‌پذیر بار بیاید و قدرت پذیرش اشتباهاتش را پیدا کند، بهتر است او را با شطرنج آشنا کنید. از آنجا که در این بازی، فرد برای حرکت اشتباهی که انجام می‌دهد، به سرعت تنبیه می‌شود و باید اشتباهاتش را با راه‌های تازه جبران کند، شطرنج می‌تواند ورزشی ایده‌آل برای دانش آموز باشد.

2- فکر کردن را یاد می گیرد: شطرنج به دانش آموز شما کمک می‌کند یک الگوی فکری در خود ایجاد کند و بتواند از آن درست استفاده کند. او یاد می‌گیرد همه نظریه‌هایش درست نیستند و گاهی لازم است از دیگران الگو بگیرد و مسیر فکری‌اش را تغییر دهد.

3- انعطاف پذیر می شود: دانش آموز شطرنج باز شما، می‌داند که قوانین همیشه ثابت و بدون تغییرند، اما برای کمک گرفتن از آنها، باید منعطف باشد. این بازی به او یاد می‌دهد که برای حل هر مسئله‌ای، نباید از یک راه برود و می‌فهمد که برای پیروز شدن، ابتکار و انعطاف‌پذیری، حرف اول را می‌زند.

4- خودش را کنترل می کند: بازی شطرنج برخلاف بسیاری از بازی‌های دیگر، تنها با برد و باخت پایان بازی همراه نیست. در تمام لحظات بازی، شطرنج‌باز این احساس را دارد و با زدن یا از دست دادن هر مهره، حس بردن یا باختن را تجربه می‌کند. اما فرزند شما در جریان این بازی، یاد می‌گیرد که خودش را کنترل کند و در مقابل بردن یا باختن، هیجان زده برخورد نکند

5- بهترین می شود: او می‌داند که اگر این بازی را خوب بداند، باز هم کسانی هستند که از او توامند‌ترند و می‌داند که اگر در این بازی بهترین باشد، بدون توجه به سن، جنسیت و طبقه اجتماعی آدم‌ها، می‌تواند بر آنها پیروز شود.

نرجس مقتدائی

با آرزوی موفقیت همیشگی برای پسران دوست داشتنی واحد ملک

بهناز علی اکبر

آفرین به این دانش آموزان فعال👏 همیشه موفق و پیروز باشند

حسن ستاری

آفرین به تمام کوچولوهای دوست داشتنی واحد ملک...موفق باشید.