آماده سازی سفره هفت سین دبستان سری دانش واحد سعادت آباد بهترین مدرسه منطقه 2

در تدارک برپایی سفره نوروزی

با رسیدن بهار، طبیعت ردای سبز بر تن می کند. چکاوک ها، هزار دستان و قمریان، نغمه ها و سرودهای فرح بخش و تازه سرمی دهند و انسان ها را به مهرورزی، گره گشایی و هم گرایی فرا می خوانند. بهار، پیام آور عشق و رویش است و موسم سرور و آشتی و به همین خاطر است که خواستنی است و با آمدنش دل ها سرشار از سرور و جان ها معرفت می یابد.با نزدیک شدن بهار 98 ، بر آن شدیم تا سفره ی هفت سینی در مدرسه دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد ، برپاکنیم تا در کنار عزیزانمان به شادی بنشینیم .

با تلاش و همدلی همکاران ، معاون ها و دبیر هنر در تدارک آماده سازی این سفره هفت سین هستیم که در روز شنبه 25 اسفند در کنار آن عکس های یادگاری گرفته شود .

آماده سازی سفره هفت سین دبستان سری دانش واحد سعادت آباد

در کنار سفره های نوروزیمان از قافله بهار عقب نمانیم و درس دگرگونی برای بهتر شدن و شکوفایی و طراوت بیاموزیم

میلاد طبیب

خدا قوت

نرجس مقتدائی

آفرین به این همه ذوق و سلیقه

فاطمه فولادی

پیشاپیش سال نو مبارک .

profile

بهناز علی اکبر

ممنون عید شما هم پیشاپیش مبارک

فریبا اله دادی

عروسک خوک که با نمد درست شده خیلی قشنگه خسته نباشید عرض میکنم خدمت همکاران عزیز در واحد سعادت آباد

امید محمدخانی

بسیار خوب و عالی

مجتبی عبدالملکی

خیلی زیباست خسته نباشید به همکاران واحد دبستان

حسن ستاری

چه هفت سین زیبایی...پیشاپیش سال نو رو به همه دبستانی های عزیز واحد سعادت آباد تبریک میگم.