جشن ضرب در دبستان پرسش بهترین مدرسه تهران

برگزار جشن ضرب پایه سوم دبستان پرسش

پس از یک ماه تمرین و تکرار پا به پای دانش آموزان آموزگار کلاس سوم همانند مادری که برای اولین بار راه رفتن را به فرزندش می آموزد ، جدول ضرب را با حوصله و انجام بازی ها و سرگرمی های متنوع به دانش آموران خود آموخت.

دانش آموزان با شور و شوق فراوان شعر جدول ضرب را زیر لب زمزمه می کردند و گاهی هم به صورت هم خوانی با هم کلاسی هایشان می خواندند.

جشن جدول ضرب با این حال و هوا در کلاس سوم دبستان ما برگزار شد و دانش آموزان به پاس انجام این کار بزرگ در حضور مدیریت و معاون آموزشی مورد تقدیر و تحسین قرار گرفتند .

یادگیری جدول ضرب برای آنان ، یادگیری حروف الفبا برای اولین بار در کلاس اول را تداعی می کرد.

آنها در این جشن پذیرایی شدند و هدایایی به رسم یادگاری و خاطره ای خوش از به خاطر سپردن جدول ضرب در یافت کردند.

جشن ضرب

نرجس مقتدائی

و به این شکل ریاضی شیرین می شود...

فاطمه فولادی

امیدوارم تمامی لحظاتشون پر از شادی باشه .

فریبا اله دادی

چه جشن خوش مزه ای ... چی پف :) موفق باشید دانش آموزان عزیز

Setayesh Mohamadian

بسیار زیبا بود🤗🤗 مبارکتان باشه🎈🎈

بهناز علی اکبر

چقدر خوب و عالی ،موفق باشند👏👏

سمانه حبیب زاده

بسیار عالی😍 خداقوت🌺🍃

فاطمه پورمیرزا

حسن ستاری

آفرین به تمام کوچولوهای دبستانی واحد پرسش...به امید موفقیت های شما در مراحل تحصیلی تان.