هفت سین نوروز 98 در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان بهترین مدرسه منطقه 3 تهران

در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان، سفره هفت سین نوروزی چیده شده و دانش آموزان و کادر مدرسه منتظر آمدن بهار 98 هستیم.

هفت سین نوروز 98 در واحد سیدخندان

بهار ، دوباره از راه می رسد ؛ با دستاني پر از شکوفه و لباني پر از خنده .

بهار ، دوباره از راه می رسد ؛ چشم‏ نواز و روح‏ افزا ، تا چشمان افسرده را بنوازد و جان ‏هاي خسته را طراوت بخشد .

آغوش گشوده بهار

پيراهن سفيد شکوفه ‏هاي گيلاس، به دست‏ هاي سرد شاخه ‏ها، روح مي ‏بخشد.

دوباره دانه ‏ها، آهنگ رفتن کرده ‏اند و به سمت سرزمين گرم آفتاب فروردين، کوچ مي‏ کنند

هفت سین نوروز 98 در واحد سیدخندان

پشت درهاي برفي زمستان، دوباره بهار ايستاده و پابه‌پا مي‌كند براي آمدن. دوباره باغچه منتظر معجزه روييدن است و جوانه سرك مي‌كشد از زير دستان سپيد زمستان! باز جاني تازه مي‌دمند در رگ‌هاي هستي و زمستان، غزل خداحافظي مي‌خواند. تو نيز هم‌پاي تكاپوي هستي شو! دستي بكش بر سر و روي دلت و لباس نو بر قامت احساست بپوشان كه معجزه رويش در راه است. روزهاي سال، روزشمار مهرند و فقط تقويم‌ عاشق بودن و عاشق زيستن را ورق مي‌زنند. زمستان با همه شكوه و سپيدي به پايان راه مي‌رسد، اما لطف هميشگي پروردگار از قاب زمستاني در مي‌آيد و در تابلوي پرشكوه بهاري جلوه مي‌نمايد. كاش عمر ما هم با محبت و مهر به ديگران چنان بپيوندد كه حتي صفحه‌اي از تقويم آن را با كدورت و نامهرباني خط‌خطي نكنيم!

کادر و دبیران کنار سفره هفت سین

دهمی ها کنار سفره هفت سین

یازدهمی ها کنار سفره هفت سین
ر
دوازدهمی ها کنار سفره هفت سین

کادر و دبیران و دانش آموزان کنار سفره هفت سین در یک قاب

پیشاپیش سال نو بر همه همکاران و دانش آموزان خانواده بزرگ سرای دانش مبارک باد

#به تاریخ بیست و پنجم اسفند سال 1397

فاطمه فولادی

پیشاپیش سال نو بر همه دانش آموزان و کادر مدرسه مبارک .

عمید ابطحی

امیدوارم که سال ۹۸ را با انرژی و انگیزه بیشتری شروع کنیم و کنکوری های موفق و نتایج عالی داشته باشیم

محمد یوسفی

سال خیلی خوبی رو در کنار شما دوستان و همکاران عزیز داشتیم، امیدوارم سال جدید سالی پر از خیر و برکت و سلامتی و اتفاقای خوب براتون باشه