تولد امام جواد علیه السلام در دبستان ملک بهترین مدرسه تهران

امام جواد علیه السلام نهمین امام شیعیان دوازده امامی بعد از پدرش علی بن موسی الرضا و قبل از پسرش هادی می باشد. از امام جواد علیه السلام گاهی با عنوان ابوجعفر هم یاد می کنند. «جواد» و «تقي» مهم ترين و مشهورترين القاب امام نهم است.

پدرت شاه خراسان و خودت گنج مقامی
پدرت حضرت خورشید و خودت گنج تمامی
غنچه ای نیست که عطر نفست را نشناسد
تو که ذکر صلواتی و درودی و سلامی

تولد امام جواد علیه السلام در دبستان ملک

تولد مبارك امام جواد (ع) نه تنها پایان بخش دلهره های شیعیان وافشای نیت فرصت طلبان و سود جویانی چون فرقه واقفیه بود، بلكه آغاز فصل نوینی از تاریخ ائمه اطهار است .
 مراسم جشنی همزمان با میلاد امام جواد (علیه السلام) با حضور کلیه دانش آموزان و همکاران در دبستان برگزار گردید . که فعالیت های این جشن به شرح ذیل می باشد:
- برگزاری میلاد بزرگ ولادت امام جواد(ع)
- پخش شیرینی و شکلات  در مراسم توسط دانش آموزان
- اجرای مداحی  و سخنرانی

تولد امام جواد علیه السلام در دبستان ملک

بهنام سامانی

تشکر از کادر دلسوز و مهربان دبستان ملک بابت اینهمه تلاش و خاطرات زیبایی که برای بچه ها می سازن .توجه به حوزه های پرورشی در کنار آموزش دانش آموزان از نقاط مثبت این مدرسه هست که جای تقدیر و تشکر ویژه داره.زیر سایه الطاف الهی همیشه تندرست و سلامت باشید.

محمد یوسفی

چه بسیار عالی که همراه با آموزش در جهت پرورش و آشنایی با مسائل دینی و اخلاقی دانش آموزان تلاش می نمایید. خدا قوت...

حسن ستاری

من هم این جشن بزرگ رو به همه ی کوچولوهای دبستانی و پاکدل واحد ملک تبریک و شادباش میگم.از همکارانمان در این واحد ممنونیم.