صبحانه در مدرسه متوسطه دوره دوم سرای دانش واحد رسالت

صرف صبحانه در مدرسه در دبیرستان متوسطه دوره دوم سرای دانش رسالت

دانش اموزان دبیرستان صبحانه خود را در مدرسه تهیه کردند و در کنار همکلاسی ها و کادر مدرسه خوردند.

هرکدام از بچه ها صبح زود یا صبحانه را در خانه آماده و به مدرسه آوردند و بعضی از آنان نیز در مدرسه مشغول به تهیه غذای مورد نظر خود مانند نیمرو و املت و ... شدند.

پس از آماده سازی صبحانه دانش آموزان هر کلاس به صورت جداگانه و با همکاری یکدیگر سفره صبحانه کلاس خود را چیدند و تزیین کردند و در نهایت به همراه دبیران و کادر اجرایی مدرسه مشغول خوردن صبحانه خود شدند.

با اجرای چنین برنامه هایی هم ساعات و لحظات خوشی در ذهن دانش آموزان ثبت خواهد شد و هم اینکه با انرژی و نشاط مضاعف به شروع روز آموزشی خود خواهند پرداخت ، لذا امیدواریم بتوانیم زمان های بیشتری را برای اجرای چنین برنامه هایی به دست آوریم و کادر مدرسه سرای دانش همیشه دغدغه این موضوع را دارد که چگونه نشاط و شادابی دانش آموزان خود را برای مواجه شدن پرانرژی تر و بهتر با موارد درسی را فراهم نماید چرا که یکی از ویژگی های بهترین مدارس این است که برنامه های مفرح را نیز در برنامه آموزشی خود بگنجانند.

صبحانه در مدرسه

نرجس مقتدائی

بسیار عالی و انرژی بخش و خوشمزه.

بهناز علی اکبر

عیدتون پیشاپیش مبارک