تنها چند روز به بهار مانده و حال و هوای مدرسه بهاری شده

در هفته آخر اسفند و تنها چند روز مانده به بهار حال و هوای دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت کاملا بهاری شده است. این شور و هیجان رسیدن سال نه تنها در این روزها بلکه تقریبا از اوایل اسفند پا به مدرسه گذاشت.

از اولین کارهایی که دانش آموزان برای استقبال از نوروز انجام دادند، تدارک ست های سفره هفت سین با کمک دبیر درس هنر خود سرکار خانم موسوی بود. خانم موسوی با خرید سفال های خام در طرح های مختلف به دانش آموزان کمک کردند تا طرح های جالبی را روی کار پیاده کنند. دانش آموزان به گروه های مختلف تقسیم شدند و هر گروه کار رنگ آمیزی و تکمیل یک ست را بر عهده گرفت.

انتظار بهار در سرای دانش واحد رسالت بهترین مدرسه منطقه4

علاوه بر این دانش آموزان به صورت انفرادی نیز تخم مرغ های سفالی را رنگ نمودند و به این صورت جشنواره تخم مرغ رنگی نیز برگزار شد.
انتظار بهار در سرای دانش واحد رسالت بهترین مدرسه منطقه4

همان طور که در اخبار قبلی به اطلاع شما عزیزان رسید، جشن استقبال از بهار نیز در روز چهارشنبه 22 اسفند با اجرای برنامه های متنوع و شاد برگزار شد که از جمله برنامه های آن انتخاب بهترین تخم مرغ رنگی، برگزاری مسابقه پانتومیم برای همکاران، اجرای موسیقی و پخش کلیپ های شاد کلاسی بود.

و اما امروز در آخرین شنبه سال 97  که روز باز مدرسه بود کمی فضا متفاوت تر شد.

یکی از کارهایی که دانش آموزان همواره از آن استقبال می کنند صرف نهار در کنار دوستانشان و روی یک سفره است. دانش آموزان از فرصت روز باز استفاده کردند و با سفارش غذا در یک فضای شاد نهار خوردند. امیدواریم سال جدید برای خانواده سرای دانش سالی پر از سلامتی و موفقیت باشد.

انتظار بهار در سرای دانش واحد رسالت بهترین مدرسه منطقه4

پیشاپیش نوروز، عید باستانی و ملی ایران بر شما مبارک.

نرجس مقتدائی

عیدتون مبارک گل دخترای سرای دانش

امید محمدخانی

بسیار خوب و عالی

فاطمه فولادی

پیشاپیش سال نو مبارک

فاطمه باقری

بسیار عالی

بهناز علی اکبر

عیدتون پیشاپیش مبارک

حسن ستاری

مثل همیشه عالی و زیبا... پیشاپیش عید نوروز را به همه دانش آموزان پرتلاش دبیرستان دوره اول رسالت و همچنین همکارانمان در این واحد تبریک و شادباش می گویم.