تزیین مدرسه و برگزاری جشن به مناسبت نوروز

یکی از کارهای قشنگی که می توانید این روزها انجام دهید و حال و هوای عید رو به مدرستون بیارید، تزیین مدرسه و برگزاری جشن و چیدن سفره هفت سینه

یکی از کارهای قشنگی که می توانید این روزها انجام دهید و حال و هوای عید رو به مدرستون بیارید، تزیین مدرسه و برگزاری جشن و  چیدن سفره هفت سینه

بهار ، دوباره از راه رسید ؛ با دستانی پر از شکوفه و لبانی پر از خنده .

بهار ، دوباره از راه رسید ؛ چشم‏ نواز و روح‏ افزا ، تا چشمان افسرده را بنوازد و جان ‏های خسته را طراوت بخشد .

آغوش گشوده بهار

پیراهن سفید شکوفه ‏های گیلاس، به دست‏ های سرد شاخه ‏ها، روح می ‏بخشد.

دوباره دانه ‏ها، آهنگ رفتن کرده ‏اند و به سمت سرزمین گرم آفتاب فروردین، کوچ می‏ کنند.

خورشید، به سمت جوانه ‏ها آغوش گشوده است و نسیم شاد، بر سر ابر ها، دست نوازش می ‏کشد.

ما همگام با شکوفه و با بهار، به سمت دل‏ های نزدیک می ‏رویم، به کوی دل‏ های دوست و دست‏ های خویشاوند؛ و آغوش دید و بازدید ها، با نام خدا باز شده است.

از لبخند خدا، همه، دور از گناه و بدی ‏ها، دل ‏شاد شده ‏ایم و به عید تازه، عید هر روزه، عید پاکی از عصیان دوست، تبریک گفته ‏ایم.

آهنگ بهار، از همان دور ها، از همان سرما تا این گل ‏ها و تا این گرما سفر کرده است. بر قدوم مسافر بهار ، گل باران!

نرجس مقتدائی

بهارتان زیبا. عیدتان پیشاپیش مبارک

مهسا حبيبي

عالي بود 👏🏼 فرارسيدن فصل شكوفه ها، فصل مهرباني و زيبايي مبارك☘️🌷

نگار قنبری

نوروز ۹۸ پیشاپیش مبارک .

مسعود حمزه

پیشاپیش سال جدید رو به همه دوستان و همکارانم در واحد سعادت آباد تبریک می گویم و سالی همراه با سلامتی و موفقیت برای آنها آرزومندم.

امید محمدخانی

بسیار خوب وعالی

فاطمه فولادی

پیشاپیش عیدتون مبارک

حسن سجادی

دانش آموزان پایه هفتم واقعا گرم و صمیمی هستند.

بهناز علی اکبر

بهار ۹۸ پیشاپیش مبارک

حسن ستاری

پیشاپیش عید نوروز را به همه دانش آموزان پرتلاش و دوست داشتنی دبیرستان دوره اول سعادت آباد و همچنین همکارانمان در این واحد تبریک و شادباش می گویم.