سفره نوروزی در دبستان سرای دانش الغدیر بهترین مدرسه تهران

برگزاری مراسم نوروز در دبستان الغدیر

بهاری نو در راه است و ما در دبستان الغدیر در تکاپوی برگزاری مراسمی شاد و مفرح برای دانش آموزان عزیزمان بودیم .

با همکاری دختران گلمان هفت سینی به پا کردیم که سبزه آن نماد سرسبزی و تولد دوباره ، سماق آن نماد صبر و پایداری ، سکه نماد تسلیم و رضا ، سیر نشانه قناعت و قناعت و سیر چشمی ، سمنو نماد قدرت و خیر و برکت ، سیب نماد سلامتی و زیبایی ، سنجد نماد سنجیده عمل کردن ، ماهی نماد شادابی و شمع نماد فروغ و روشنایی است .

در پایان جشن ، دانش آموزان با لباس های محلی با سفره هفت سینشان عکس یادگاری گرفتند و برای یکدیگر آرزوی آغاز سالی نیکو کردند .

هدایایی به عنوان یادگاری به همراه چاپ عکس هایشان به آن ها اهدا نمودیم .

برای تک تکشان آرزوی سالی پر بار ، مملو از لحظاتی شاد و دلی خوش و سرشار از موفقیت داریم .

سفره نوروزی

مسعود حمزه

خیلی هم عالی، پیشاپیش نوروز مبارک

نرجس مقتدائی

همه مناسب ها و برنامه ها در مدارس ابتدایی خیلیییی رنگیییی تره. همیشه شاد باشید.

فاطمه فولادی

پیشاپیش سال نوتون مبارک .

بهناز علی اکبر

عیدتون پیشاپیش مبارک

حسن ستاری

پیشاپیش عید نوروز را به همه دانش آموزان کوچولو و دوست داشتنی دبستان الغدیر و همچنین همکارانمان در این واحد تبریک و شادباش می گویم.