حال هوای عید نوروز دبستان پرسش بهترین مدرسه منطقه 5

رنگ و بوی بهاری در دبستان دخترانه پرسش

نسیم بهاری بر صورت روزهای آخر زمستان می وزد ، صدای نغمه ی پرندگان پر شور و سرمست ، گوش  زمان را نوازش می دهد و بر اندام بلند و کشیده ی شاخساران ، دست سبز جوانه ها هنرنمایی می‌کند. دوباره عشق با بهار هم نوا شده اند و ما را همراه با شرو و شوقی بهاری به وجد آورده اند.

در دبستان دخترانه پرسش نیز در این روزها حال و هوای عید نوروز به وضوح دیده می‌شود.

دانش‌آموزان در مورد لباس ها و کفش های عیدشان با هم صحبت می کنند ، آنها در مدرسه نیز دست به کار شده اند، کلاس ها و کمد های شان را تمیز و مرتب می کند و سلیقه و نظم و ترتیب خود را با دوستانشان مقایسه می‌کنند.

آنها سفره هفت سین را با کمک پرسنل مدرسه با شور و حال فراوان تزیین کرده اند و برای عکس گرفتن در کنار سفره با هم رقابت می کنند. بوته های گل های بهاری را در گلدان های دست ساخته ی خودشان که از مواد بازیافتی درست کرده اند، می کارند و رشد و سرسبزی آنها را زیر نظر دارند ، تخم مرغ های رنگی که کار دست دانش‌آموزان است ، نشان از نشاط و سرسبزی دانش آموزان ماست.

خلاصه قلب بهار در مدرسه ی ما برای دیدار شکوفه های سفید و صورتی می تپد و دانش آموزان، معلمان و پرسنل دست در دست هم نغمه ی بهاری را سر داده اند.

حال هوای عید نوروز

نرجس مقتدائی

حسابی مدرسه تکونی داشتید. آفرین بر شما. پیشایش سال نو مبارک.

فاطمه فولادی

پیشاپیش عیدتون مبارک

صبا تشهیرجمال

توصیف زیبای بهار در دبستان پرسش دلها را برای استقبال از بهار به وجد می آورد. بسیار زیبا و پرنشاط

بهناز علی اکبر

عیدتون پیشاپیش مبارک

حسن ستاری

پیشاپیش عید نوروز را به همه دانش آموزان کوچولو و دوست داشتنی دبستان پرسش و همچنین همکارانمان در این واحد تبریک و شادباش می گویم.