برپایی جشن نوروز با چاشنی سفره هفت سین در دبستان ملک

نوروز جشن ملی ایرانیان است. مردم ایران هر سال با پشت سرگذاشتن زمستان زنده شدن دوباره طبیعت و شروع سال جدید را جشن می گیرند

جشن نوروز یکی از جشن های باستانی ما ایرانیان است. سفره ی هفت سین نیز یکی از ارکان مهم این جشن به شمار می رود.

هفت سین سفره ای است که ایرانی ها به مناسبت سال جدید آن را می آرایند و در زمان تحویل سال اعضای خانواده دور این سفره جمع می شوند و برای آرزو و خوشبتی یکدیگر دعا می کنند.

نماد هریک از سین های سفره هفت سین:

هر کدام از سین های سفره هفت سین نماد چیزی هستند. سین اول سفره هفت سین سنجد است که نماد سنجیده عمل کردن و عقل است. سین دوم سفره هفت سین سیب است که نماد زیبایی و سلامتی است. سین سوم سفره هفت سبزه است که سبزه نماد تولد و حیات دوباره است.سمنو سین چهارم سفره هفت سین است که نماد قدرت و خیر و برکت است. سیر نیز سین پنجم سفره هفت سین است که نماد مناعت طبع و تندرستی می باشد. سرکه سین ششم سفره هفت است که نماد تسلیم و رضا است و آخرین سین سفره هفت سین سماق است که سماق سمبل بردباری و صبر می باشد.

در دبستان سرای دانش واحد ملک روز یکشنبه مورخ 1397/12/26 جشن نوروز به همراه دانش آموزان و با همکاری اولیا و کادر مدرسه برگزار شد و دانش آموزان با سفره ی هفت سین عکس گرفتند و برای هم دعای خیر کردند و سالی پر از شادی و خیرخواهی را از خداوند متعال آرزو کردند.

برپایی جشن نوروز با چاشنی سفره هفت سین در دبستان ملک

برپایی جشن نوروز با چاشنی سفره هفت سین در دبستان ملک  برپایی جشن نوروز با چاشنی سفره هفت سین در دبستان ملک

Matin Vlog

اميدوارم سالى بپر از شادى و سر بلندى باشه براى مربى كوچولو ها مون و موفقيت هاى بزرگ براى همه سراى دانشى ها باشه

نرجس مقتدائی

آخه این دبستانی ها چرا اینقدر خوبن؟؟؟؟ شادددد باشید و پیروز

مسعود حمزه

پیشاپیش سال نو را به تمامی همکارانم در دبستان ملک تبریک می گویم.

nafas mohamadi

درسا صالحی

یک روز خاطره انگیز و شاد با پسرای گلم و همکارای عزیزم در کنار سفره ی هفت سین

fateme derakhshan

ای جانم چقدر زیبا سالی پراز برکت و شادی داشته باشین عزیزان🌹🌹

حسن ستاری

پیشاپیش عید نوروز 98 رو به همه کوچولوهای عزیز و دوست داشتنی دبستان واحد ملک و همچنین همکاران این واحد تبریک و شادباش میگم.

Z Kh

روز بسیار شاد و خاطره ای خوش برای پسرای عزیزمان رقم خورد...

محمد یوسفی

امیدوارم سال جدید برای شما و همچنین آینده سازهای کوچک سرای دانش پر از موفقیت و سربلندی و شادکامی باشه.

محمدرضا باقدم

یک روز شاد و به یاد ماندنی برای پسرای عزیزمون و عکس یادگاری با سفره هفت سین