جلسه پشتیبانها با اولیاء برای تحویل کارنامه اسفند ماه

بررسی عملکرد دانش آموزان در نیمسال دوم در حضور اولیاء

جلسه کارنامه اسفند ماه

در آستانه ی نوروز باستانی و فرا رسیدن عید ، دبیرستان سرای دانش امروز یکشنبه مورخ 26 اسفند جلسه ای برای بررسی وضعیت درسی دانش آموزان با حضور اولیاء و پشتیبان و دانش آموز برگزار شد .

در این جلسه که نتیجه ی آن اهمیت بسیار زیادی برای موفقیت در آزمون های روز جمعه (آزمون 7 و 16 فروردین ) نکات بسیار مهمی توسط پشتیبانها برای پیشرفت وضعیت درسی دانش آموزان بصورت فردی با اولیاء آنها در میان گذاشته شد تا بدین ترتیب با به کار بستن این نکات کلیدی و استفاده از برنامه های پشتیبانها دانش آموز بتواند در ایام طلایی نوروز به مطالعه دروس سال جاری و مرور دروس سال قبل خود بپردازند.

در این جلسه طریقه ی مطالعه ی صحیح تستی و تشریحی توسط پشتیبانها بیان شد تا مطالعه دروس عمومی و اختصاصی را در کنار سنجش خودشان از طریق تست زنی و تکالیف دبیر ، بتوانند مدیریت کنند.

قطعا با رعایت این نکات و عمل به توصیه کادر ، دبیران و پشتیبانها و حضور منظم در اردوی مطالعاتی نوروز که برای دانش آموزان یازدهم از 5 ام فروردین و پایه دوازدهم از تاریخ 2 ام تا 12 ام فروردین ماه در مدرسه برگزار می شود، آنها می توانند علاوه بر موفقیت در آزمون های قلم چی پیشرفت کرده و نتیجه ی درخور توجه در امتحانات میانترم و ترم دوم و نهایی کسب کنند. در ادامه عکس های این جلسه را مشاهده می کنید.

جلسه پشتیبانها با اولیاء برای تحویل کارنامه اسفند ماه

نرجس مقتدائی

امیدوارم نتیجه این تلاش ها برای شما دانش آموزان عزیز، کسب بهتربن نیجه در کنکور باشد. موفق باشید

امید محمدخانی

بسیار خوب وعالی

حسن ستاری

برای تمامی دانش آموزان مجموعه مدارس سرای دانش آرزوی موفقیت های روز افزون دارم.