بازی های بی خطر برای دانش آموزان در روزهای آخر سال

امروز 26 اسفند 97 ، در حیاط مدرسه دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد ، به مناسبت روزهای پایانی سال و آگاه سازی دانش آموزان به انجام فعالیت های بی خطر در روز چهارشنبه سوری ، جشن شاد برگزار شد .

جشن شاد در روزهای پایانی سال در دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد

در این روز بچه ها با آوردن زیرانداز و تنقلات در حیاط مشغول بازی  فوتبال ، بدمینتون ، والیبال فوتبال دستی و طناب کشی شدند که تمام تفریحات با موزیک شاد در حیاط برگزار شد . دانش آموزان عزیز که این روز را در کنار حضور پر انرژی معلم ها و پشتیبان های عزیزشان گذراندند در مسابقات طناب کشی نیز شرکت کردند  .این رقابت که بین تیم معلم ها و پشتیبان ها صورت گرفت با تشویق پرشور دانش آموزان همراه بود و با برد قهرمانانه پشتیبان ها خاتمه یافت .

فلسفه زیربنایی روز شاد در مدرسه این است که دانش آموزان با آگاهی بیشتری روز چهارشنبه آخر سال را پشت سر بگذارند و بتوانند بدون خطرات و حوادث احتمالی سال جدید را جشن بگیرند .

نرجس مقتدائی

امیدوارم همه روزهاتون پر از شادی و نشاط باشه.

مسعود حمزه

خیلی هم عالی، چهارشنبه سوری مبارک

امید محمدخانی

بسیار خوب وعالی

مهدیه محمودی

خیلی رو خوبی بود . از همه عزیزان خصوصا سرکار خانم علی اکبر و سرکار خانم صادقی نهایت تشکر و قدردانی را دارم .

حسن ستاری

ان شاء الله تمام روزهای زندگی کوچولوهای دبستان سعادت آباد به خوشی و شادی سپری بشه.

زهرا کشاورز

عالی بود