صدای قدم های بهار در همین نزدیکی

در واپسین روزهای سال 97 حال و هوای مدرسه سرای دانش بهاری است.

بهار یعنی بوی شکوفه های درختان سر به فلک کشیده..بهار یعنی خانه تکانی دل ها...بهار یعنی آواز نامنظم گنجشک ها بر شاخه های درخت نارون حیاط خانه مادربزرگ..بهار یعنی چشم امید به دستان پر مهر آسمان و خدایی که در این نزدیکی ست..بهار یعنی شادی های بچگانه در خم کوچه پس کوچه های خاکی و بهار یعنی تابش آفتاب محبت..بهار یعنی زندگی...

جشن نوروز پرشور و سرور فرا میرسد و مدرسه های سرای دانش هم حال و هوای سال نو دارند.

امروز دانش آموزان در کنار سفره هفت سین عکس های دسته جمعی گرفتند و به پیشواز سال نو رفتند.

بوی عیدی بوی توپ بوی کاغذ رنگی

اگر بخواهیم عمیق تر به فصل بهار بنگریم حیات دوباره ای را خواهیم دید که پس از فصل سرد زمستان به همه چیز و همه کس طروات و تازگی می بخشد. نوروز و رسم هایش همیشه بوی عشق و آشتی می دهند.

چه زیباست که نو شدن سال برای نو شدن افکارو عادت هایمان بهانه ای می شود.

چه حس خوبی است که ناراحتی ها و دلخوری ها رخت بر می بندند و معاشرت ها از سر گرفته می شود.

بوی عیدی بوی توپ بوی کاغذ رنگی

شاعران بسیاری در مدح این فصل زیبا شعر سروده اند.

لسان الغیب حافظ شیرازی در مدح بهار چنین سروده است:

رسید مژده که آمد بهار و سبزه دمید / وظیفه گر برسد مصرفش گل است و نبید
مکن زغصه شکایت که در طریق طلب / به راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشید
ز روی ساقی مهوش گلی بچین امروز / که گرد عارض بستان بنفشه دمید
بهار می گذرد دادگسترا دریاب / که رفت موسم حافظ هنوز می نچشید

سروده مولانا ی بزرگ دروصف بهار :

خاک را زنده کند تربیت باد بهار
سنگ باشد که دلش زنده نگردد به نسیم

و نظامی بزرگ از غنیمت شمردن بهار می گوید:

بهاری داری از وی بر خور امروز      که هر فصلی نخواهد بود نوروز
گلی کو ، را نبوید ، آدمی زاد             چو هنگام خزان آید برد ، باد

بهار هدیه ایی است که خدای مهربان هر سال برای ما و طبیعت تجدید می کند قدر بهار را بدانیم.

حسن ستاری

پیشاپیش بهار 98 را بر همه دانش آموزان نوجوان و پرتلاش واحد انقلاب و همچنین همکاران زحمتکش و دلسوزمان در این واحد، تبریک و شادباش میگویم.