طلایی شدن در نوروز با چاشنی حل تست کتاب نوروز

کتاب نوروز دارای تست‌های بسیار استاندارد و شناسنامه‌دار می باشد و دانش آموزان می توانند این تست ها را حل کنند و پاسخ‌ها را با هم مقایسه کنند.

معاونت آموزشی دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان توضیحاتی را در مورد دوران طلایی نوروز و کتاب نوروز به دانش آموزان دادند.

طلایی شدن در نوروز با چاشنی حل تست کتاب نوروز

در دوران نوروز بعضی از دانش‌آموزان دوست دارند به مسافرت بروند و فقط تفریح کنند و به تماشای برنامه‌های تلویزیون بپردازند. برخی نیز دوست دارند از این فرصت استفاده کنند و درس بخوانند و به مرور درس‌های خود بپردازند.کتاب نوروز برای هر دو گروه دانش‌آموز آماده شده است.دانش‌آموزانی که دوست دارند به تفریح و مسافرت بپردازند و از ایام نوروز خود برای تفریح استفاده کنند و دانش‌آموزانی که می‌خواهند به مطالعه کتاب‌های درسی خود مشغول باشند روی این کار تمرکز کنند. دانش‌آموزانی که می‌خواهند تفریح کنند کتاب نوروز به آن‌ها کمک می‌کند تا در کنار لذت بردن از تفریحات از درس فاصله نگیرند و کمی هم درس بخوانند و دانش‌آموزانی که می‌خواهند به مطالعه بپردازند درس‌های خود را هدفمند و با برنامه و نظم مطالعاتی مرور می‌کنند و از حداقل زمان حداکثر استفاده را ببرند.

طلایی شدن در نوروز با چاشنی حل تست کتاب نوروز

دانش‌آموزان به این موضوع توجه دارند که بعد از دوران نوروز قرار است دوباره به مدرسه برگردند و این دوران نباید باعث فراموشی آموخته‌های آن‌ها شود. از طرفی بعد از دوران نوروز امتحانات پایان سال فرامی‌رسد که باید با آمادگی کامل در آن شرکت کنند.پس دانش‌آموزان حتماً در ایام نوروز باید از این کتاب که ماحصل خردجمعی مؤلفین باتجربه است استفاده کنند و با وجود چنین منابعی است که دانش‌آموزان می‌توانند دوران نوروز را به دوران طلایی تبدیل کنند.

طلایی شدن در نوروز با چاشنی حل تست کتاب نوروز

درس ‌خواندن در ایام نوروز، به‌خصوص امسال که آزمون مهم جمع‌بندی در 16 فروردین، یعنی بلافاصله پس از تعطیلات برگزار می‌شود، اهمیت ویژه‌ای برای دانش آموزان دارد؛ زیرا کارنامه‌ی آزمون 16 فروردین را با آزمون‌های قبل مقایسه خواهند کرد. ضمنا آزمون 16 فروردین شامل تمام درس‌هایی است که از مهرماه تا کنون خوانده‌اند و اگر بخواهند در مسافرت همه‌ی کتاب‌ها را به همراه داشته باشند حجم زیادی خواهد شد، پس گلچین کردن تمام مباحث در یک کتاب است. با کتاب نوروز 5 درس را در یک کتاب دارند، همچنین با این کتاب نیم‌سال اول خود را به طورکامل مرور خواهند کرد و علاوه بر آن از نیم‌سال دوم نیز تمرین خواهند داشت و برای آزمون 16 فروردین که یک آزمون جامع است، آماده خواهند شد.

امسال کتاب نوروز به صورت آزمون‌محور طبقه‌بندی شده است و شامل 5 آزمون است که گام‌به‌گام مباحثی را که از اول مهر در مدرسه آموخته‌اند برایشان مرور می‌کند. برای دانش‌آموزان تیزهوشانی هم سه آزمون جامعِ کمی دشوارتر در انتهای کتاب وجود دارد؛ یعنی درمجموع 350 سؤال برای همه و 150 سؤال ویژه‌ی تیزهوشانی‌ها.

طلایی شدن در نوروز با چاشنی حل تست کتاب نوروز

رمز موفقیت نفرات برتر کار کردن تست و تمرین در ایام نوروز و اهمیت دادن به مرور و بازیابی مطالبی است که قبلا خوانده‌اند. طلایی شدن در نوروز با چاشنی حل تست کتاب نوروز برای همه‌ی دانش‌آموزان ممکن خواهد بود. حتی نیازی به حمل کتاب‌های تست و جزوات درسی برای مطالعه در سفرهای نوروزی نیست، چون کتاب نوروز تمام درس‌ها را با حجم کم در خود جای داده است.

کتاب نوروز، کتابی مناسب برای بازیابی و تثبیت مطالب خوانده شده در طول سال تحصیلی در تعطیلات هیجان انگیز نوروز می‌باشد که در ذیل به ویژگی‌های این کتاب می‌پردازیم:

1- کم حجم بودن

2- ایجاد تسلط بر مطالب در زمان اندک

3- سوالات شبیه سازی شده‌ی کنکور سراسری

4- پوشش دادن تمام مطالب کتاب درسی

5- شناسایی نقاط قوت وضعف

6- تطابق با برنامه‌ی راهبردی آزمون

مسعود حمزه

برای تمامی دانش آموزان و دواطلبان آزمون سراسری سال 1398 آرزوی موفقیت می کنم.

امید محمدخانی

بسیار خوب و عالی

نرجس مقتدایی

قطعا دانش آموزانی که در عید درس هم می‌خوانند موفق خواهند شد.

بهنام شریعتی

امیدوارم دانش آموزانم از مجموعه ویژه نوروز استفاده کامل رو ببرند.

حسن ستاری

به امید موفقیت تمامی دانش آموزان سرای دانش سیدخندان در دوران طلایی نوروز 98 عیدتونم مبارک عزیزان