صبحانه آخرین دوشنبه سال 97

صبحانه دسته جمعی دانش آموزان سرای دانش فلسطین در حیاط مدرسه

صبحانه سالم خاطره انگیز دوشنبه آخر سال

در آستانه ی فرا رسیدن فصل بهار در این هوای پاک و دلپذیر به استقبال عید نوروز باستانی می رویم و صبح امروز دوشنبه 27 اسفند ماه 97، به همت کادر مدرسه و موافقت و کمک دانش آموزان و اولیاء آنها ، در حیاط مدرسه میز و صندلی چیدیم و تجهیزات لازم را فراهم کردیم تا دانش آموزان بتوانند در کنار هم صبحانه بخورند و اوقات خوب و خوشی را در کنار هم کلاس ها ، پشتیبان دلسوز خود و دبیرانشان گذراندند. برای تهیه این صبحانه ی خاطره انگیز به کمک خود دانش آموزان از مواد غذایی مقوی نظیرچای ، شیر ، پنیر ، نان سنگک سبوس دار ف گوجه خیار ، تخم مرغ آب پز ، عسل و گردو استفاده کردیم. این مواد غذایی مقوی علاوه بر مفید بودن برای سلامتی ذهن دانش آموزان برای یادگیری آماده و حافظه آنان را تقویت می کند. برگزاری این صبحانه دسته جمعی به همت دانش آموزان و فراهم سازی این بستر برای آنان سبب افزایش روحیه کار تیمی و تقویت حس مسئولیت پذیری بین آنان می شود.

در ادامه تصاویر زیبایی از همکاری دانش آموزان برای برپایی این صبحانه زیبا و خاطره انگیز خواهید دید که توسط کادر همواره همراه مدرسه در دفترچه خاطرات دانش آموزان به ثبت رسیده است.

صبحانه آخرین دوشنبه سال 97

امید محمدخانی

بسیار خوب وعالی

نرجس مقتدایی

بسیار عالی🍳☕🍴🍩

حسن ستاری

چقدر جالب... امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشید.