دانش آموزان کوشای سرای دانش در نوروز با کتاب و تابلو نوروزی

با شروع تعطیلات عید نوروز یکی از دغدغه‌های ذهنی اولیاء، دبیران و مشاوران یافتن راهی برای پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان است.

با شروع تعطیلات عید نوروز یکی از دغدغه‌های ذهنی اولیاء، دبیران و مشاوران یافتن راهی برای پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان در این ایام و فراموش نکردن مطالب درسی آموخته شده می باشد زیرا به دلیل فضای خاصی که نوروز در خانه‌ی ما ایرانیان دارد،‌ ممکن است دانش آموزان انگیزه‌ی کافی را برای درس خواندن پیدا نکنند.

نوروز، کتاب نوروز، تابلو نوروز

با کتاب نوروز سبک سفر کنیم.

آزمون 16 فروردین شامل تمام درس‌هایی است که از مهرماه تا کنون خوانده‌اید و اگر بخواهید در مسافرت همه‌ی کتاب‌ها را به همراه داشته باشید حجم زیادی خواهد شد و در این موقعیت بهترین کار استفاده از کتاب نوروز است. با کتاب نوروز 5 درس را در یک کتاب دارید.

با کتاب نوروز مباحث اصلی دوره می‌شود.

حجم مباحث در کتاب نوروز مناسب است و می‌توانید نکات اصلی و مهم کتاب‌هایی را که از اول مهر تا کنون خوانده‌اید مرور کنید و چیزی از قلم نیفتد. سؤالات آدرس دارند؛ ‌پس اگر لازم شد فقط در مورد بخش‌هایی که نیاز به مطالعه‌ی بیش‌تر دارند،‌ به کتاب درسی مراجعه خواهید کرد.

کتاب نوروز به صورت آزمون‌محور طبقه‌بندی شده است.

امسال کتاب نوروز شامل 5 آزمون است که گام‌به‌گام مباحثی را که از اول مهر در مدرسه آموخته‌اید برای‌تان مرور می‌کند. برای دانش‌آموزان تیزهوشانی هم سه آزمون جامعِ کمی دشوارتر در انتهای کتاب وجود دارد؛ یعنی درمجموع 350 سؤال برای همه و 150 سؤال ویژه‌ی تیزهوشانی‌ها.

در واقع کتاب نوروز، کتابی مناسب برای بازیابی و تثبیت مطالب خوانده شده در طول سال تحصیلی در تعطیلات هیجان انگیز نوروز می‌باشد که در ذیل به ویژگی‌های این کتاب می‌پردازیم:

1) کم حجم بودن

2) ایجاد تسلط بر مطالب در زمان اندک

3) سوالات شبیه سازی شده‌ی کنکور سراسری

4) پوشش دادن تمام مطالب کتاب درسی

5) شناسایی نقاط قوت وضعف

6) تطابق با برنامه‌ی راهبردی آزمون

این ویژگی‌ها موجب می‌شود که این کتاب انگیزه‌ی لازم را برای تلاش در دوران عید نوروز در وجود دانش‌آموزان تلاشگر ایجاد کند.

و در کنار استفاده از کتاب نوروز، تکمیل تابلو نوروز به مطالعه شما نظم می‌دهد و می‌توانید با یک دید عالی تمام مباحث را مرور و خود را برای امتحانات میان ترم دوم و پایان سال آماده کنید.

دانش آموزان دبیرستان دوره اول سرای دانش واحد رسالت نیز با دریافت کتاب نوروز، تابلو نوروز و برنامه مطالعاتی تنظیم شده از طرف پشتیبان همچنان روند پیشرفت درسی خود را ادامه خواهند داد و طبق تصمیمات اتخاذ شده از طرف مدرسه، در پایان تعطیلات و با بازگشت دانش آموزان به مدرسه به بهترین کتاب نوروز حل شده از هر کلاس هدیه ای به رسم یادبود تقدیم خواهد شد.

دانش آموزان تمام پایه ها می‌توانند با مراجعه به سایت کانون فرهنگی آموزش و یا آدرس زیر تابلوی نوروز خود را دریافت کنند.

نوروز، کتاب نوروز، تابلو نوروز

مسعود حمزه

دانش آموزان عزیز عیدتون مبارک؛ موفق باشید.

امید محمدخانی

بسیار خوب

بهناز علی اکبر

موفق باشند و پیشاپیش بهارتان مبارک

نرجس مقتدایی

به امید عیدی پر بار برای تمام دانش آموزان سرای دانش

حسن ستاری

امیدوارم دانش آموزان پرتلاش واحد رسالت با بهره گیری از تابلو و کتاب نوروزی، دورانی طلایی در نوروز رقم بزنن.