پدرهای عزیز روزتان مبارک

ایزد چو بفرمود که او رب صغیر است
در دفتر عشق آیه و سرمایه پدر بود

*************

شب بود و ظلمت مثل همیشه بر همه جا سلطه داشت ولی ظلمت امشب با تمام شب‌ها فرق می‌کرد، انگار میل به زوال و تغییر نداشت؛ چرا که می‌خواست شاهد حادثه ای بی نظیر باشد.آسمان آن شب جلوه و شکوه خاصی داشت، سکوتی اسرار آمیز بر همه جا دامن گسترده بود... انگار همه و همه حتی پرندگان و حیوانات شب هم ساکت بودند نکند این فرصت طلایی را از دست بدهند. اینجا فقط نسیم بی‌تابی می‌کرد و از این طرف به آن طرف می‌رفت و عجولانه گونه‌های خود را بر بام کعبه می‌سایید تا تبرک شود؛ گویی خبر داشت که چه کسی قرار است مولود این خانه باشد.
شب به نیمه نزدیک می‌شد و همه منتظر فرصتی بودند تا از نور مولود آن شب برای خود آبرویی بخرند؛ همه چیز مهیا بود... زمین غرق نور و معنویت بود و از آسمان نیز باران فضل و رحمت می‌بارید. آن شب، شب جمعه و روز سیزدهم رجب سال سی‌ام عام الفیل بود.
صبح شد و لحظه موعود... دعوتش کردند... دعوتی که هرکس را به آن محل مجالی نیست و مقامی را می‌طلبد که باید در شأن آن مکان باشد؛ فاطمه را می‌گویم؛ برای تولد امیر پاکی‌ها به خانه راهش دادند و چقدر مصداق پیدا کرد که: «شرف المکان بالمکین»
در حین خواندن دعا بود که پیش چشمان حاضران دیوار خانه خدا، ادب کرد و شکافته شد، به اندازه‌ای که فاطمه بتواند داخل شود؛ لحظه ورودش قیامتی به پا شده بود! پنج بانوی آسمانی که هرکدام در دنیا قیامتی به پا کرده بودند، حاضر شدند و اجلال نزول فرمودند تا فاطمه بنت اسد را در تولد فرزندش یاری کنند.
آن روز مولودی زمین را از یمن قدومش مبارک ساخت که یتیمان در انتظار نفوس معنوی و دستان پر مهر پدرانه‌اش که پینه بسته بود تا سر بی نوازش آنان را تفقدی بخشد و دست کرامت و نوازشی بر سرشان بکشد و محروم از نعمت پدر نباشند.

پدرهای عزیز روزتان مبارک

در پس پیشانی چین خورده و نگاه پر عمقت، دنیایی از ایثار و گذشت نهفته است. ای بهترین معنای محبت و ایستادگی. پدرهای عزیز روزتان مبارک

مسعود حمزه

برای تمامی پدران سرزمینم آرزوی سلامتی و شادی دارم و روز پدر را تبریک میگویم.

امید محمدخانی

روز پدر رو به همه عزیزان تبریک عرض می کنم ، امیدوارم همیشه سایه پدر بالای سر همه باشد

علی رستگار

خیلی ممنونم ولادت حضرت علی بر تمام مسلمین مبارک باد

نرجس مقتدایی

میلاد با سعادت حضرت علی (ع) مبارک.

زهرا کشاورز

روز پدر و به پدر عزیزم و تمام پدران عزیز سرای دانش باباهای مهربون فرشته های دوست داشتنی دبستان سعادت آباد تبریک میگم . ایشالا همیشه پایدار باشید

حسن ستاری

میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر بر همه پدران زحمتکش و دلسوز مجموعه مدارس سرای دانش مبارک باد.