برپایی جشن نمادین نوروز در دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران

دانش آموزان کلاس سوم یمینی دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران با همراهی دبیر گرانقدر سرکار خانم الناز رضائی و پشتیبان عزیزسرکار خانم زینب طلائی در سالن اجتماعات مدرسه جشن نوروز کلاسی گرفتند.

جشن نوروز در دبستان سرای دانش

در این جشن که با هدف آشنایی بیشتر دانش آموزان با این سنت دیرینه ی ایرانیان و بنا به در خواست خود دانش آموزان کلاس بر پاشد، آموزگار کلاس با بیان شیوا برای دانش آموزان درباره ی فلسفه ی سفره ی هفت سین و عید با شکوه نوروز اطلاعات جامع و کاملی را ارائه کردند.

جشن نوروز در دبستان سرای دانش

هم چنین به سوالات متداول دانش آموزان درباره ی لحظه ی تحویل سال و چگونگی محاسبه ی دقیق آن پاسخ دادند.

جشن نوروز در دبستان سرای دانش

در پایان نیز جوایزی با عنوان عیدی به دانش آموزان داده شد تا خاطره ی این جشن جذاب و هیجان انگیز کلاسی، به خاطره ای ماندگار در ذهن دانش آموزان تبدیل شود.

# بیست و هشتم اسفند ماه سال هزار و سیصد و نود و هفت

مسعود حمزه

خیلی زیبا و عالی، پیشاپیش عیدتون مبارک

سپاس از شما عید شما هم مبارک

امید محمدخانی

بسیار خوب

سپاس گزارم

بهناز علی اکبر

عیدتون مبارک🌷

ممنون عزیزم عید شما هم مبارک

نرجس مقتدایی

یک جشن کلاسی شاد، منظم و حتی آموزنده. عیدتان مبارک

بسیار ممنون از شما عید شما هم مبارک

حسن ستاری

منم عید نوروز رو پیشاپیش به همه کوچولوهای عزیز و دوست داشتنی دبستان واحد مرزداران و همچنین همکاران زحمتکش این واحد تبریک و شادباش میگم.

سپاس از شما