سال نو مبارک

نخستین روز سال خورشیدی ایرانی برابر با اول فروردین ماه است که جشن آغاز سال نو ایرانی و یکی از کهن ترین جشن های به جا مانده از روزگار قدیم است.

نوروز در ایران و افغانستان آغاز سال نو محسوب می شود و در برخی دیگر از کشورها همانند تاجیکستان، روسیه، قرقیزستان، قزاقستان، سوریه، کردستان، گرجستان، جمهوری آذربایجان، آلبانی، چین، ترکیه، ترکمنستان، هند، پاکستان و ازبکستان تعطیل رسمی است و مردمان آن جشن را برپا می کنند.

نوروز و تاریخچه ی آن

نوروز به عنوان یکی از کهن ترین و محبوب ترین جشن ها در میان ایرانیان است که در اوایل فروردین (نخستین روز سال خورشیدی ایرانی) و با شروع فصل بهار آغاز می شود. البته گفتنی است در دوران ایران باستان (حدود 4000 سال پیش در دوران خوارزمشاهیان) در این روز برای فرا رسیدن فصل سبز (فصل بهار) به پایکوبی و شادی می پرداختند. این رسم زیبا و دوست داشتنی ادامه پیدا کرده است تا به نسل های امروزی رسیده است و شاهد جشن های هر ساله در میان ایرانیان هستیم.

رنگ سال تحویل 98

رنگ سال 98 در حقیقت هم زمان با ورود به سال جدید میلادی به مرجانی تغییر یافت، در حقیقت رنگ سال را مجله معروف پنتون به شکل هر ساله انتخاب میکند. رنگ مرجانی این یک رنگ زنده و زندگی بخش است که میتواند آرامش را با خود به همراه بیاورد. رنگ سال گذشته میلادی، رنگ بنفش بود.
پنتون برای انتخاب دقیق رنگ هر سال، یک تیم حرفه ای دارد که میزان استفاده از رنگ های گوناگون را رصد میکنند.

حیوان سال 98 ، خوک

خوک ها از پستانداران می باشند و و از دسته گراز سانان ، خوک ها جزو حیوانات اهلی محسوب شده خوراک آنها تقریبا همه چیز است آنها هم گوشت میخورند هم گیاه و اینکه خوک ها بسیار باهوش هستند و به شدت به زندگی اجتماعی علاقه دارند.

شادی را هدیه کن به کسانی که آن را از تو گرفتند

عشق بورز به آنها که دلت را شکستند

دعا کن برای آنها که نفرینت کردند

درخت باش بر غم تبرها

بهار شو بخند که خدا هنوز آن بالا با ماست، سال نو مبارک

سال نو مبارک

حسن ستاری

خیلی عالی بود منم پیشاپیش سال نو رو خدمت تک تک همکاران و دانش آموزان مجموعه مدارس سرای دانش تبریک میگم.

بهناز علی اکبر

عیدتون مبارک🌷