حال و هوای جشن نوروز در دبستان مرزداران

نزدیک شدن به نوروز 1398 و حال و هوای شروع سال جدید در دبستان سرای دانش واحد مرزداران

نوروز از کهن‌ترین جشن‌های به‌ جا مانده از ایران باستان و همزمان با آغاز بهار است که ایرانیان هر سال به عنوان بزرگترین جشن ملی خود در برگزاری آئین‌های آن می‌کوشند.

جشن نوروز با تحویل سال یا لحظه برابری اعتدال بهاری آغاز می‌شود لحظه ای که خورشید در سیر ظاهری خود در ابتدای برج حمل از استوای زمین گذشته و به شمال آسمان میل می‌کند.

در دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران، با اتمام سال تحصیلی قبل و نزدیک شدن به سال نوی شمسی، حال و هوای مدرسه بوی عید و سال نو را به خود گرفته است.

حال و هوای جشن نوروز در دبستان مرزداران

سفره ی هفت سین دبستان که از هفته ی پیش در مدرسه برقرار بود تا آخرین روز کاری همچنان دست نخورده در مدرسه برپاست.

حال و هوای جشن نوروز در دبستان مرزداران

از ماهی های قرمز در حوض زیبای فیروزه ای که سمبل و نماد حرکت و پویایی در زندگی هستند تا سبزه که نماد سرسبزی و نشاط است و یا حتی تخم مرغ های سفالی که به شکل حیوان سال یعنی خوک طراحی شده اند. همگی حال و هوای عید نوروز را به همه ی دانش آموزان و پرسنل القا می کنند.

حال و هوای جشن نوروز در دبستان مرزداران

روی دیوار اتاق پیش دبستانی نیز طراحی زیبایی توسط معاونین عزیز و با هنر مندی دبیر هنر مدرسه سرکار خانم زهره هاشمی انجام شده که در ادامه با هم می بینیم.

حال و هوای جشن نوروز در دبستان مرزداران

ما نیز از طرف تمامی کادر و دانش آموزان عزیز دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران این عید باستانی را به همه ی شما عزیزان تبریک می گوییم و آرزوی سالی سرشار از موفقیت و سرفرازی برای همه شما دوستان داریم.

به امید آنکه در لحظه ی تحویل سال جدید هیچ کودکی بیمار نباشد و همه ی کودکان کنار خانواده های خود خوشحال و سرزنده باشند.

((((  سال نو مبارک  ))))

حسن ستاری

خیلی جالب و جذاب و باحال بود. منم پیشاپیش سال نو رو خدمت تک تک همکاران و دانش آموزان مجموعه مدارس سرای دانش تبریک میگم.

بهناز علی اکبر

عیدتون مبارک🌷