دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد بهار خوبی را برایتان آرزومند است

صدای قدم های بهار نرم نرمک آغازگر جنبش ، طراوت و امیدی نو است . همه شهر برای استقبالش آمده اند. چه نیک است در فرارسیدن سالی جدید که همه تبریکات و بهترین احوال را برای یکدیگر آرزومندیم ، خداوند را به پاکی همه این لحظات یاد کنیم تا نصیب روز و ماه و سال یکایکمان ، سلامتی باشد و مهر ...

نوروز  اگر چه پایانی است بر یک سال تلاش صادقانه همکاران مجموعه مدارس سرای دانش ، امّا سرآغازی است بر یکسال کوشش و خدمتی دیگر، سالی که ما را برآن می دارد تا با امید به فردائی بهتر تلاش خود را دوچندان ساخته، سختی ها را از پیش رو برداشته و با توکّل بر ایزد منان نقش و سهم خود  را  در سازندگی  و شکوفائی استعدادهای دانش آموزان عزیزمان ایفا  نمائیم.

بهار 1398 مبارک

ضمن تقدیر  و تشکر از همراهی و  همدلی  همه عزیزان همکار ، پشتیبان های گرامی ، آموزگاران محترم ، فرا رسیدن بهار طبیعت  و حلول سال نو را تبریک عرض نموده  و از درگاه حضرت دوست ایامی فرخنده، مبارک و سرشار از سلامتی را برای شما و خانواده گرامیتان آرزو می نماییم.

و انتهای این قصه‌ی سرد و سفید
همیشه سبز خواهد بود
تا رسیدن سال نو ، تنها یک سلام خورشید باقی ست . . .

حسن ستاری

منم پیشاپیش سال نو رو خدمت تک تک همکاران و دانش آموزان مجموعه مدارس سرای دانش تبریک میگم.