اردوی نوروزی دبیرستان سرای دانش فلسطین

پایه دوازدهم

روش های مطالعه برای پیشرفت دو آزمون جمع بندی نوروز بر روی تابلو اردوی نوروزی نقش بسته است، تا ضمن متعهد شدن دانش آموزان برای تلاش بیشتر، راهکار دوستان خود را بتوانند مطالعه کرده و از ایده های خلاقانه دوستان خود بهره ببرند.
هر دانش آموز برنامه شخصی سازی شده مدون دارد، آزمون های صبحانه و عصرانه به صورت کاملا شخصی سازی از قبل برای دانش آموزان از کتاب نوروز آماده شده است. تمام دانش آموزان ابتدا در آزمون روزانه عملکرد خود را بررسی می کنند سپس با تلاش بیشتر می توانند اشکالات خود را تا قبل آزمون جمع بندی رفع نمایند.
ناظران علمی و پشتیبانان دارای عیار علمی بالایی هستند تا دانش آموزان بعد از حل تست های شخصی سازی شده، مشکلات درسی خود را با مشاورین خود رفع و رجوع کنند.

فائزه عبدی

با سلام وتبریک سال جدید ، خسته نباشید عرض می کنم خدمت شما امیدوارم دانش آموزان با تلاش های بسیار خود به موفقیت برسند.

نرجس مقتدایی

با آرزوی موفقیت برای شما دانش آموزان عزیز

حسن ستاری

سلام بهار ۹۸ مبارک برای همه دانش آموزان کنکوری مجموعه مدارس سرای دانش و بخصوص واحد فلسطین آرزوی موفقیت دارم.