نوروز 98 بر دانش آموزان سرای دانش فلسطین چگونه گذشت

اردوی مطالعاتی نوروز 98 سرای دانش فلسطین

در اردوی نوروزی دبیرستان فلسطین که از 2 فروردین امسال تا 12 ام برای دانش آموزان پایه دوازدهم و از 5 لغایت 12 فروردین برای دانش آموزان پایه یازدهم برگزار شد اتفاقات شیرین بسیاری رخ داد. فضای رقابتی موجود در این اردو مطالعاتی بین دانش اموزان بخصوص دانش آموزان پایه دوازدهم که داوطلبان کنکور سرایری امسال هستند سبب مطالعه و برنامه ریزی و تلاش بیشتر آنان شده بود و این حس رقابت مثبت محرک و تبدیل به یک چالش بزرگ و خاطره انگیز برای آن ها شده بود. در خلال مطالعه در این دوران 2 آزمون قلم چی 7 فروردین و 16 فروردین در پایان تعطیلات برای محک اطلاعات دانش آموزان برگزار شد.

در ابتدای روز آزمون صبحانه برای تثبیت مطالب دروس اختصاصی برای دانش آموزان برگزار می شود که سوالات آن طبق استانداردهای کتاب درسی بوده و توسط پشتیبانان دلسوز سرای دانش فلسطین تهیه و طراحی شده بودند.سپس بچه ها زنگ خواندن دروس کتاب درسی را داشتند و در کنار آن با ناظر علمی مخصوص دوران طلایی نوروز به رفع اشکال می پرداختند. چند زنگ تفریح و زنگ ناهار به منظور رفع خستگی و تغذیه بچه ها برای آنان در نظر گرفته شده بود. در پایان روز هم آزمون عصرانه از بودجه بندی دروس عمومی منطالعه شده در هر روز برای دانش آموزان برگزار می شد. این برنامه منسجم نه تنها سبب افزایش اعتماد به نفس و سطح سواد دانش آموزان شد بلکه فرصتی بود تا دانش آموزان پایعه یازدهم و دوازدهم بتوانند به صورت پایه ای با ناظر علمی و پشتیبانان خود به رفع اشکال و تقویت نقاط ضعف و قدرت خود بپردازند.در ادامه عکس هایی از این اردوی نوروزی مشاهده خواهید کرد.

نوروز 98 بر دانش آموزان سرای دانش فلسطین چگونه گذشت

فائزه عبدی

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان پر تلاش مدارس سرای دانش

نرجس مقتدائی

امیدواریم به زودی شاهد موفقیت شما عزیزان پرتلاش در کنکور سراسری باشیم.

حسن ستاری

برای تمامی دانش آموزان کنکوری مجموعه مدارس سرای دانش بخصوص دبیرستان دوره دوم واحد فلسطین آرزوی موفقیت داریم.