ساخت پل ماکارونی

ساخت پل ماکارانی با قابلیت بارگذاری و تست مقاومت آن در دبستان ملک انجام شد.

ساخت پل ماکارانی با هدف آموزش غیر مستقیم مرکز ثقل و مقاوم سازی سازه های فلزی با شکل مثلث انجام می شود.

در این جلسه دانش آموزان با توجه به الگوی پل که به شکل ذوذنقه ی متساوی الساقین است، رشته های ماکارانی را با دقت و با علامت گذاری به اندازه ی محیط و خطوط مقاوم سازی شکل، جدا می کنند و روی خطوط شکل قرار داده و با استفاده از چسب حرارتی و با رعایت ایمنی رئوس شکل را به هم می چسبانند.

در ادامه جلسات آینده با سه بعدی کردن شکل پل کامل شده و بارگذاری می شود.

انواع سازه های ماکارانی

۱. سازه های فشاری

۲.سازه هایی به منظور شبیه سازی جرثقیل ها که بر روی برج های بلندی از جنس ماکارونی ساخته می شوند.

۳.سازه های بار متمرکز

۴.سازه های بار گسترده

۵.سازه های بار متحرک

ساخت پل ماکارونی قوانین ساخت پل ماکارانی

باید توجه داشت که نخ یا طناب یا ریسمان استفاده شده ارتجاعی نباشد- ریسمان ها یا قلاب های بارگیری می توانند از جنس طناب, سیم. نخ و... باشند.

فریبا اله دادی

این قبیل خلاقیت ها باید خیلی برای دانش آموزان ابتدایی جالب باشه ... ایده ی خیلی خوبی بود.

امید محمدخانی

بسیار جالب و کاربردی

فائزه عبدی

ممنون از توضیحاتتون خانم فولادی

نرجس مقتدائی

آفرین بر مهندسان کوچک دبستان سرای دانش واحد ملک

حسن ستاری

زنگ های پژوهش در مجموعه مدارس سرای دانش در ایجاد انگیزه و یادگیری مطالب نقش بسزایی دارد.